De Ibiza Xperience 2017: zo zag het eruit en dit waren mijn favorieten

0
ibiza xperience

Wat was het leuk, de Ibiza Xperience die in het weekend van 11 en 12 maart georganiseerd werd. Het event werd dit jaar voor de 3e keer georganiseerd, en is inmiddels razend populair. Denk je in: het Beursgebouw in Eindhoven, vol met standjes die alles verkopen in Ibiza stijl.

Ik kan je natuurlijk precies vertellen hoe het er allemaal uit zag, en welke stands mijn favoriet waren, maar je kunt veel beter mijn video bekijken. Gewapend met camera ging ik richting Eindhoven, en dit is de video die ik maakte:

Als je de video niet kan zien, klik dan op deze link. Of klik erop om je te abonneren op mijn YouTube kanaal, dat is altijd goed =D

De slippers die ik laat zien zijn van Vientre Bandidos, het bedrijf met de mooie boodschap. Mocht je ook een paar gecustomizede slippers willen, stuur ze dan even een berichtje =)

Het wenkbrauwproduct, Wunderbrow, kan je bestellen bij Beautys Nederland. Ik had het pakketje de volgende dag nog in huis.

Was je dit jaar ook bij de Ibiza Xperience? Dan ben ik heel benieuwd naar wat jij ervan vond! Kon je er niet bij zijn? Zet dan alvast 10 & 11 maart 2018 in je agenda: dan vindt namelijk de 4e editie van het event plaats.

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: