JARIG | Win een Foodies jaarabonnement

27

Ergens in een ziekenhuis in Amsterdam werd vandaag precies 28 jaar geleden een meisje geboren. Dat meisje was ik, dus dat kan maar 1 ding betekenen: ik ben jarig vandaag!

kelly camfferman

Nu heb ik het weggeven van cadeautjes altijd minstens zo leuk gevonden als het krijgen ervan, dus ik wil jullie graag iets geven. Van mijn favoriete culinaire magazine Foodies mag ik iemand heel blij maken met een jaarabonnement!

foodies

Maar hoe maak je nou kans op deze heerlijke prijs? Laat in een reactie onder dit bericht jouw originele felicitatie achter. Je hebt tot 10 januari de tijd en de winnaar krijgt persoonlijk bericht (denk er dus aan om je emailadres in te vullen). Succes!

De winactie is gesloten en de winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht gehad. Iedereen heel erg bedankt voor de ontzettend leuke reacties! Ik voelde me echt extra jarig =D Een speciale vermelding voor Joseph, Susanne en Marijke, jullie reacties zijn gekozen als leukste. Toen ben ik gaan loten (via naamloten.nl) en daar is Marijke als winnaar uitgekomen. Gefeliciteerd!

Over de auteur

27 comments

 1. Kelly 11 januari, 2016 at 21:41 Beantwoorden

  Wauw wat een te gekke, leuke, lieve en originele reacties allemaal! De drie kanshebbers zijn gekozen. Morgen ga ik loten en krijgt de winnaar bericht. Fingers crossed voor nu, en heel erg bedankt voor alle leuke berichten!

 2. Joseph 8 januari, 2016 at 10:31 Beantwoorden

  Ik sta erom bekend een man van weinig woorden te zijn.
  Toch is een enthousiaste felicitatie wel zo fijn.
  Maar wat zeg je tegen iemand die je alleen van haar blog kent.
  Geluk gewenst van een vreemde vent?… En dan is er nog dat puntje van te laat. Hoop dat het je niet treurig maakt.
  Na een lange rij van andere mensen.
  Wil ook ik je toch graag dit wensen,
  Een heel bijzonder jaar vol liefde en lekkere dingen.
  Momenten om te koesteren, die je laten “zingen” :
  Lang zal je leven in de gloriaaaa.
  Hiepper de pieppers en bakken vanille vla!

 3. Fleur van den Broek 7 januari, 2016 at 23:17 Beantwoorden

  Ha Kelly,

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Al is dat ondertussen vijf dagen geleden… Die dag had ik het zelf druk, ik was namelijk ook jarig. Precies twee lentes jonger dan jij 😉

  Maar na die feestdagen vol lekker eten en iets teveel wijntjes ben ik met mijn goede voornemens gestart. Een blad als Foodiesmagazine kan me daar natuurlijk een handje bij helpen, net als jouw blog die ik zojuist ontdekt heb. Je post veel leuke dingen, dikke ‘like’ van mij! Ga zo door, dan blijf ik inspiratie opdoen. Succes!

  Groetjes Fleur

 4. Jo's Daughter 7 januari, 2016 at 11:04 Beantwoorden

  Lieve Kelly, Ik heb 2 Januari een pak bloem, doos eieren, kilo suiker en wel 4 repen chocolade gekocht om een heerlijke Franse Chocolade taart te bakken. Maar net nadat hij uit de oven kwam en afgekoeld was ging er iets helemaal mis. Niet met de taart zelf hoor, maar bij het zien van deze beauty was ik je verjaardag helemaal vergeten 🙁

  Als lunch en ook als avondeten en daarna ontbijt smulde ik erop los *bloos*! En heb ik de overindulgend Karoli (zo heet de taart) helemaal zelf opgegeten ipv jou een stuk op te sturen zoals het originele plan was. Ik schaamde me wel een beetje toen ik me vanochtend plots realiseerde dat ik je, door een chocolade-overdose die dagen aanhield, nog steeds geen GIGA-Geweldige 28ste verjaardag gewenst heb.

  Alsnog : Heel, héél hartelijk gefeliciteerd!! 28, time flies when your having fun, is het niet?!!! En ik wens je nog vele jaren in goede gezondheid, boordevol inspiratie en natuurlijk alle geluk. Ik hoop dat het je allerbeste verjaardag tot nu toe was, afgezien van het ontbrekende stuk Franse chocolade taart dan he 😉

  Groetjes, Jo’s Daughter

 5. Carola 5 januari, 2016 at 13:25 Beantwoorden

  Expres een te late felicitatie, omdat het altijd leuk is om een paar dagen later nog even aan die leuke dag herinnert te worden! Van harte gefeliciteerd dus, ik hoop dat je een heerlijke dag hebt gehad!

  En Foodies wat supergaaf, dat leest en verlekkert net zo goed als jouw blog 🙂

 6. Jessie burgers 3 januari, 2016 at 18:25 Beantwoorden

  Zoals het mij wel vaker overkomt. NOG gefeliciteerd, ik ben vaak een dag te laat met feliciteren.. Maar dag mag de pret niet drukken! Gefeliciteerd en een heel goed, gelukkig en natuurlijk gezond 2016! Je inspireerd, ga hiermee vooral mee door zolang je er nog plezier in hebt!

 7. Miglena 3 januari, 2016 at 10:12 Beantwoorden

  Foodieciteert met je verjaardag!
  Keep up the good work voor ons foodies!
  Blijf foodiespireren en til iedereen naar een hoger niveau.
  Gezond, lekker en vernieuwend.
  Ik hoop dat je mij blij maakt met dit mooie magazine. Kan ik lekkere gerechten maken voor mijn vriend, hij is mijn grootste fan en mijn grote liefde!
  Ik hou van eerlijk foodspirerend eten!
  ???????
  Er is nog zoveel te leren over food!

 8. Anita H. 2 januari, 2016 at 22:16 Beantwoorden

  Sretan rođendan!
  Bon anniversaire!
  Happy birthday!
  Feliz aniversário!
  с днем рождения!
  ¡Feliz cumpleaños!
  生日快乐!
  誕生日おめでとう!
  Alles Gute zum Geburtstag!
  Boldog szülinapot!
  Van harte gefeliciteerd!
  La mulţi ani!
  Doğum günün kutlu olsun!
  Grattis på födelsedagen!
  Buon compleanno!
  Hyvää syntymäpäivää!
  जन्मदिन मुबारक हो ; सालगिरह की हार्दिक शुभकामनायें
  Sveikinu gimtadienio proga
  สุขสันต์วันเกิ
  سالگِرہ مبارک
  Chúc mừng sinh nhật
  Честит рожден ден!
  Feliz aniversário!
  Felix dies natalis / Felix sit natalis dies
  Til hamingju með afmælið
  Tillukku við føðingardegnum
  Roj li daykbûnit pîroz bê, Rojbûnit pîroz bê
  تولدت مبارک!
  יום הולדת שמח!
  Gratulerer med dagen!
  Všetko najlepšie!
  عيد ميلاد سعيد
  Χρόνια Πολλά!
  생일축하합니다
  Všechno nejlepší k narozeninám!
  Tillykke med fødselsdagen!
  Feliĉan naskiĝtagon!
  Vse najboljše
  Feliç aniversari!
  Srećan rođendan!
  Breithlá sona duit
  Palju õnne sünnipäevaks
  Среќен роденден!
  Sretan rođendan!
  Ad günün mübarək
  Daudz laimes dzimšanas dienā!
  Selamat ulang tahun
  З днем народження ;Многая Літа
  Tєрсєн єдрийн баяр хvргэе
  Selamat hari jadi, Selamat hari lahir
  শুভ জন্মদিন
  Maligayang bati!
  Zorionak zuri
  Deiz-ha-bloaz!

 9. marijksels 2 januari, 2016 at 20:55 Beantwoorden

  Jahoe! Ik wens je een heel gelukkig en gezond nieuw jaar! Van harte met je 28 lentes! Ik hoop dat de mensen die je lief zijn een gezellig feestje met je vieren…omarm het omarm ze!

 10. Nathalie 2 januari, 2016 at 20:19 Beantwoorden

  Happy birthday!!
  Ik wens je de jaren die nog komen: maanden aan een stuk kookplezier achter het fornuis, weken vol gastronomisch succes, eindeloze dagen genot van gulzigheid en ontelbare uren passie voor gezonde dingen…

 11. Sofie 2 januari, 2016 at 18:36 Beantwoorden

  Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria, in de glo-ri-a, in de glo-ri-a.
  Hieperderpiep, hoera! Hieperderpiep, hoera! Hieperderpiep, hoeraaaa!

  Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Echter hoop ik dat anderen voor jouw verjaardag de slingers hebben opgehangen en dat je alleen maar hoefde te genieten van een heerlijke dag. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je onwijs hebt mogen genieten van jouw dag vandaag! Ik wens je een heel tof 2016 toe met allemaal heerlijke recepten en lekkernijtjes!

 12. Julia 2 januari, 2016 at 17:57 Beantwoorden

  Een winactie voor jouw verjaardag die tm 10 januari loopt terwijl jij alleen vandaag jarig bent. Dat betekent vast een dikke week dagelijks felicitaties gezien de populariteit van jouw blog 🙂
  Aangezien jij vandaag jarig bent, feliciteer ik jou alleen vandaag! Happy birthday to you! ? En dat je het komende jaar maar net zoveel leuke dingen post als afgelopen jaar!

 13. Sara Manders 2 januari, 2016 at 17:32 Beantwoorden

  Lieve Kelly,
  Van harte gefeliciteerd met je 28e verjaardag!!! Ik hoop dat je een super fijne en overheerlijke dag hebt vandaag!
  Daarnaast wens ik je ook een heel gelukkig, gezond en gezellig 2016! Dat er nog vele jaartjes mogen komen en dat deze blog nog maar lang mag blijven bestaan, want ik geniet er super van en ook van de tips en recepten!
  Dat elke maaltijd een feestje mag zijn net als alle jaren!??
  Kusjes, Sara

  Ps. Mijn e-mailadres is saarmand03@hotmail.com (ik was hem nog bijna vergeten, oepss???)

 14. Emilia 2 januari, 2016 at 16:37 Beantwoorden

  Op een geweldig, happy & healthy 29e levensjaar en dat je maar een hoop dromen kan waarmaken dit jaar! Congrats to you, op naar de 30! ? X

 15. Astrid 2 januari, 2016 at 15:27 Beantwoorden

  Happy Bday!!!!!! Maak er een leuke dag van!

  Enne je zou mijn dag helemaal maken als ik foodies win! Helemaal met mijn studie als voedings en gewichtsconsulent zou dat top zijn!

  Lees al lang mee maar reageer haast niet (is dat een bloggers kwaal? Weinig tijd enzo) maar nu kon ik het niet laten

  Fijne verjaardag!!!!

 16. Marijke 2 januari, 2016 at 15:14 Beantwoorden

  Superleuke prijs, om vet eh oh nee slank van te genieten? met mijn gezinnetje?. Gefeliciteerd mooie jonge vrouw?, je vrolijkt ons op met je heerlijke tips, ideetjes, verhalen en recepten.? Dankjewel?! Geniet van deze heerlijke dag vandaag??!

 17. Loeki Lensen- Alberts 2 januari, 2016 at 14:06 Beantwoorden

  Lieve achternicht,

  Van harte gefeliciteerd en dat je nog maar heel veel gelukkige jaren mag beleven.

  Ik geniet van je blog met alle heerlijke recepten en verhalen.

  Ik ben ook een kookster, zit waarschijnlijk in de familie.

  Geweldig dat jij leeft in de tijd van het internet, anders had ik dit moeten missen.

  Een hele fijne dag vandaag, geniet ervan!

  Dikke verjaardagskus Loeki Lensen-Alberts

 18. susanne 2 januari, 2016 at 12:59 Beantwoorden

  Verjaardagen is een manier van de natuur om te zeggen dat wij meer taart moeten eten. Ik wens jou een grote taart waar alle 28 kaarsjes oppassen! Onthou goed; de natuurwet is ouder worden, maar volwassen worden is een keuze die we zelf maken!

 19. Franka Frentz 2 januari, 2016 at 11:26 Beantwoorden

  Hey jarig feestbeestje, gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt al veel bereikt op deze mooie leeftijd. En bij jou is het altijd een feestje om je blog te lezen en je recepten uit te proberen. Wens jou een heerlijke verjaardag met je geliefde mensen om je heen en ook je 2 lieve harige schatje hebben feest vandaag met jou. Geniet er van! Xxx

 20. Bianca Jansen 2 januari, 2016 at 11:21 Beantwoorden

  HIEPERDEPIEP HOERA !
  Hartelijk Gefeliciteerd met je 28ste verjaardag !!
  Hebben wij even geluk dat jij 28 jaar geleden geboren bent,
  anders hadden we allemaal jou leuke berichtjes en lekkere recepten moeten missen.
  Ik hoop dat je dit nog heel lang mag doen , zodat wij en jijzelf er nog lang van kunnen genieten.

 21. Zita Oosterhof 2 januari, 2016 at 09:27 Beantwoorden

  1: zo klein en onschuldig.
  2: ik ben twee en zeg nee.
  3: beginnen met kletsen.
  4: de grote stap naar school.
  5: een hele hand vol waar je als kind zo trots op bent.
  6: niet meer spelen maar werken in groep 3
  7: ineens zo groot worden
  8: naar de bovenbouw van school!
  9: ineens zoveel bewuster van de wereld om je heen.
  10: wauw!! Eindelijk tiener
  11: het laatst jaartje op de basisschool
  12: brugpieper.. Aiii
  13: die hormonen laten zich zien
  14: pukkeltjes, en ouders zijn niet cool
  15: ik wil uit!!
  16: vriendjes of vriendinnetjes die pa en ma niet leuk vinden
  17: starten aan een mbo of hbo
  18: volwassen! Nu mag ik stemmen
  19: ik denk alles te weten en ben geen puber meer
  20: jeeej geen tiener meer!!
  21: voor de wet volwassen!
  22: pubertijd is nu echt verleden tijd
  23: toekomstperspectief bekijken
  24: mooie reizen maken
  25: oeii, een kwart van een eeuw
  26: op jezelf wonen
  27: afstuderen 😉
  28: jarig!! Genieten van het succes dat je hebt!

  Van harte gefeliciteerd!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: