Kleurige groentespaghetti met yoghurt-citroen dressing

3
groentespaghetti

Yes! Ik heb eindelijk mijn spirellisnijder! Je vraagt je misschien af waarom ik zo blij ben, maar ik denk dat je dat zelf ook wordt na het zien van dit top apparaat. En spirellisnijder kan dus… *tromgeroffel*… groentespaghetti maken! Het is een soort grote puntenslijper met een kant voor dunne, en een kant voor iets dikkere slierten. Het werkt ook het zelfde als een puntenslijper: je doet de groenten erin, draait het rond en de slierten komen eruit. Aan je vingers is ook gedacht want er zit een dopje bij met puntjes die je aan het einde van de groente kunt zetten. Vooral met bietjes is dit handig aangezien die vrij klein zijn =)

Untitled

Toen ik hem had gekocht ben ik dus meteen in de weer gegaan met mijn nieuwe vriend. Ik gebruikte wat ik nog had liggen: komkommer, wortel en biet en maakte er een lekkere frisse dressing bij. Het resultaat was een heerlijke salade die binnen no-time op was. De spirellisnijder heb ik in mijn shop gezet, zodat je hem meteen kunt bestellen =)
spirelli

Dit heb je nodig:

Spirellisnijder | kommetje

Ingrediënten:

1/2 komkommer | 1 winterpeen | 2 grote voorgekookte bieten | 3 el. yoghurt | 1. el olijfolie | sap van 1/2 citroen | peper & zout | handje pompoenpitten

Zo maak je het:

Was de komkommer en schrap de peen. Maak van alle groenten slierten met de spirellisnijder en mix het door elkaar. Meng in het kommetje de yoghurt met olie, citroensap en maak op smaak met peper en zout. Serveer de spaghetti met een paar scheppen van de dressing en wat pompoenpitjes bovenop. Enjoy!

Over de auteur

3 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: