LOVE | B by B Chocolates

0
b by b

“Wil je iemand écht verrassen, dan is de BbyB giftbox het perfecte cadeau.” Aldus de site van het Belgische chocolademerk B by B Chocolates. “Wat is er nou zo verrassend aan chocolade?” zou je kunnen denken. Ik heb in mijn leven heel wat chocolade gegeten, maar B by B heeft me absoluut verrast!

20140725_145833

Een tijdje terug ontving ik een leuk Twitterberichtje met de vraag of ik mijn adres wilde geven (hmmzz…) om wat bijzondere chocolaatjes te ontvangen (mmmm!).  Nu heeft iedereen tegenwoordig natuurlijk iets ‘bijzonders’, maar ik kon mijn nieuwsgierigheid (en vrouwelijke drang naar chocolade) toch niet bedwingen en gaf mijn adres. Twee dagen later kreeg ik een chique, wit, vierkant doosje thuisbezorgd. Pas toen ik ‘B by B’ zag staan viel het kwartje, dit zijn de chocolaatjes! Wat een mooie verpakking =)

20140725_145856

Bij het openmaken van het doosje werd het nog veel mooier: Een soort mini-lades in verschillende kleuren prijkten in het doosje. Als je zo’n lade open maakt komen er kleine, perfecte chocoladereepjes tevoorschijn. Voordat ik naar de naam keek nam ik een hap en… WAUW! Wat is dit?! Pure chocolade met Babelutte en zeezout. Wat een combinatie, te gek! Het is dat ik nog moest eten anders waren alle laadjes in één keer leeg gegaan. Andere verrassende smaken die ik in het doosje tegenkwam: witte chocolade met passievrucht, crème brûlée en donkere chocolade met kersen en pistache. Alles even bijzonder en tongstrelend.

b by b

B by B wordt de haute couture onder de chocolade genoemd en daar kan ik het alleen maar roerend mee eens zijn. Sterrenchef Bart Desmidt ontwikkelde dit heerlijke product en zijn kennis van smaken is absoluut terug te proeven in deze pareltjes. Er zijn nog een aantal extra leuke dingen aan B by B:

– Er zijn maar liefst 22 bijzondere smaken verkrijgbaar

– In Brugge en Antwerpen bevinden zich 2 prachtige flagshipstores. Tip voor tijdens een stedentrip!

– Je kunt zelf een box met jouw favoriete smaken samenstellen

– Als je iets goed te maken hebt bij een vrouw is de kans héél groot dat ze je vergeeft wanneer je met een prachtig customized doosje B by B mét persoonlijke boodschap aan komt (dit kan ik je natuurlijk niet garanderen 😉 )

20140725_150138

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: