Love for Life: het nieuwe food, body & mind event

0
love for life

2016 is het jaar van de nieuwe events. We zien (gelukkig) nog steeds veel foodevents, maar ook evenementen waarbij gezondheid en welzijn centraal staan verschijnen steeds meer. Misschien herken je het wel: je bent druk met werk, hebt een onderhoudend sociaal leven en wil het liefste goed voor jezelf zorgen door regelmatig te bewegen en gezond te eten. Ik weet uit ervaring dat het soms (vaak in mijn geval) best lastig is om een balans hierin te vinden. Tijdens Love for Life doe je nieuwe inspiratie op en geven we je handvaten om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken. Je vindt er van alles over food, body en mind. Denk niet aan een suffe beurs, maar aan een bruisend event waar je tips krijgt, inspiratie opdoet, naar sprekers kan luisteren die jou interesseren en deel kan nemen aan leuke workshops. Naar leerzaam en inspirerend is het ook vooral een gezellige dag om bijvoorbeeld met vriendinnen heen te gaan.

Op 4 & 5 juni is het zover: dan vind het Love for Life event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het event is dit jaar nieuw, en ik mag met trots vertellen dat ik er deel van ga uitmaken. Hoe, dat lees je later, eerst heb ik wat hoogtepunten uit het programma uitgekozen:

♥ Workout van fitgirlcode

♥ Lezing + meditatieoefeningen van Johan Noorloos

♥ Ralph Moorman geeft een workshop

♥ Culinessa geeft een kookdemonstratie (op dezelfde dag als ik er ben – de zondag)

♥ Bloomon is er en laat je kennismaken met hun prachtige bloemen

♥ Er wordt een hardloopclinic georganiseerd

♥ Laat je inspireren voor bucketlist tips

♥ ‘Mister Voedselzandloper’ Kris Verburgh is er om te inspireren en vragen te beantwoorden

love for life

En nu het leukste van allemaal 😉 Ik ben gevraagd om een kookdemonstratie te geven in het kooktheater! Uiteraard heb ik voor een healthy, maar zeer smakelijk gerecht gekozen. Het is heel populair onder de lezers van Goodfoodlove, kunnen jullie raden wat ik ga maken?

Vind je het leuk om me in actie te zien en een babbeltje te komen maken? Of heb je gewoon zin in een gezellige en inspirerende dag, bestel dan je kaartjes via deze link. Extra leuk: wanneer je een ticket koopt, maak je ook nog eens kans om een yogareis te winnen. Tot op het event!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: