Mei wordt Italië maand op Goodfoodlove!

2
italie
Hat zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik gek ben op bella Italia. Tijdens onze vakantie in maart/april heb ik zo veel inspiratie op gedaan dat ik er wel 100 artikelen over kan schrijven. Dat bracht me op het idee van een themamaand: mei zal in het teken staan van Italië.

20878_882127471809689_1448652874232431681_n

Wat kan je verwachten?

Italië is natuurlijk hét land van het heerlijke eten, dus je kunt veel lekkere recepten verwachten. De Italiaanse keuken is puur, eenvoudig maar met geweldige smaken. Daarom ben ik er zo gek op en daarom past het ook zo goed op Goodfoodlove thuis.
Wijnen zijn wat mij betreft het belangrijkste export product van Italië. We hebben verschillende ‘cantina’s’ (wijngaarden) bezocht in Noord-Italië en ik vind het leuk jullie hier meer over te vertellen.

Untitled

Zoals jullie wellicht al voorbij hebt zien komen hebben we een heerlijk verblijf gehad bij hotel Angelo in Ortisei. Dit hotel verdient een eigen artikel en dat zal ik combineren met tips voor Ortisei, wat een ontzettend leuk dorp bleek te zijn.
Ik ga in één artikel proberen samen te vatten wat de mooie plekken van Noord-Italië zijn. Wij hebben natuurlijk lang niet alles bezocht, maar ik heb zeker genoeg tips!

Wat wil je lezen?

Wat vinden jullie van het idee van een thema maand? Natuurlijk zal niet elk artikel dat ik in mei plaats over Italië gaan, maar het zal wel een rode draad vormen. Zijn er nog dingen die jullie graag willen lezen of weten over Italië? Laat het me weten, dan ga ik ermee aan de slag =)

Untitled

Over de auteur

2 comments

  1. Ruud Lassche 22 april, 2015 at 09:44 Beantwoorden

    Een themamaand over Italië juich ik alleen maar toe! Ik heb zelf in 2003 een jaar in Toscane gewoond en gewerkt en ben in 2007 in Siena getrouwd met mijn vrouw Audrey. Ik kom er nog regelmatig (in 2016 gaan we ook weer op vakantie in Toscane) en ben verzot op de Italiaanse keuken! Ik heb door de jaren heen ook veel verschillende recepten uitgeprobeerd en mocht in het jaar dat ik Area Manager was van een toeristische organisatie ook dikwijls meekijken in de keuken van de restaurants op de diverse campings. Maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie op het gebied van de Italiaanse keuken omdat het simpelweg nooit verveeld! Dus ik zou zeggen: ga helemaal los! 😉

    • Kelly 25 april, 2015 at 09:25 Beantwoorden

      Hi Ruud, wat heerlijk dat je daar hebt gewoond! Toscane ben ik nog niet geweest maar het lijkt me prachtig. Dankjewel voor je leuke antwoord =)

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: