RECEPT | Goodfoodlove raketje

0
Raketje

Het is zomer en dat betekent tijd voor ijsjes! Wat is er nou leuker dan zelf in een handomdraai (letterlijk) een ijsje te maken?! We kennen allemaal de good old raketjes wel, maar van zo’n berg suiker en de bijbehorende plak mond en handen word ik nou niet echt vrolijk… van het Goodfoodlove raketje daarentegen, word ik wél heel vrolijk. Het heet raketje omdat het er qua kleur hetzelfde uit ziet, maar daar ligt dan ook direct de enige vergelijking.  Het ijsje bestaat namelijk uit fruit,  puur en alleen fruit. Zo gemaakt,  superlekker en gezond. Happy summer!

20140703_005106

Dit heb je nodig:

Zoku icepop maker | blender

Ingrediënten:

5 aardbeien | 1/2 mango | vers geperst sinaasappelsap | beetje water

Zo maak je het:

Pak de bevroren Zoku uit de vriezer en was en schil het fruit. Doe de aardbeien in de blender en voeg een klein beetje water toe.  Giet het mengsel in de vormpjes: dit vormt de eerste laag dus zorg dat ze voor 1/3 gevuld zijn. Als de eerste laag bevroren is voeg je tot 2/3 verse jus toe, ook dit laat je opvriezen. In de tussentijd blend je wat mango met water, dit vormt het derde en laatste laagje.
Bekijk hoe het ijs vriest en draai ze eruit zodra ze klaar zijn. Je hebt nu je eigen superlekkere,  gezonde Goodfoodlove raketje!

Raketje

 

 

Fonq vroeg 3 foodbloggers een ijsje te maken met de Zoku ice pop maker, en ben ik er één van! Ben je ook gek op het Goodfoodlove raketje? Stem dan via deze link, en win zelf een Zoku ice pop maker.

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: