Smaak van de week #13 | Kerst inspiratie

0
foodblog

Dit keer ziet ‘Smaak van de Week’  er iets anders uit dan normaal. Ik laat jullie natuurlijk zien wat voor producten ik binnen kreeg afgelopen week, maar daarnaast is het ook tijd voor kerst inspiratie! Ik merk qua foodblogevents het even iets rustiger is deze dagen, maar des te drukker is het online. Echt ongelooflijk hoeveel bezoekers Goodfoodlove de afgelopen week heeft gehad. Iedereen is waarschijnlijk bezig met inspiratie opdoen voor het kerstdiner, en daarom lijkt het me leuk jullie te laten welke recepten de afgelopen week het meest gelezen zijn. Enjoy!

Untitled
Jaja, onze kerstboom staat! Dit jaar in de kleuren van het huis, lekker fris met blauw en wit =)

kruidenboter2
Vanaf het begin van de week staat dit recept met stip op 1 qua bezoekersaantallen: de zelfgemaakte kruidenboter. Het is ook wel echt heeeeeel erg lekker, en zo makkelijk dat je dit eigenlijk wel zelf móet maken met de feestdagen.

Untitled
Kijk nou wat ik van Unox kreeg, een eigen overall! Ik begreep dat hij nog een functie gaat krijgen, wordt vervolgd denk ik…?

Untitled
Mijn recept stond afgelopen week in de ‘koken met aanbiedingen’ app. Wanneer de producten niet meer in de aanbieding zijn verdwijnt het recept uit de app, maar je kunt he natuurlijk altijd opslaan. Of gewoon terug lezen op Goodfoodlove, klik op de foto om naar het recept te gaan.

Untitled
Ik ging langs bij YourSuperfoods om een leuke samenwerking te bespreken. Ik bedacht mijn eigen Goodfoodlove superfood mix die in het nieuwe jaar verkocht gaat worden! Keep you posted =D

Untitled
Van Hellmanns ontving ik een pakketje om zelf carrotcake te maken, met als één van de ingrediënten mayonaise. Ik was zo benieuwd naar hoe dat zou smaken dat ik meteen de keuken in gedoken ben. Deze mooie en heel erg lekkere taart is het resultaat geworden. Het recept ga ik zeker met jullie delen!

Untitled
De twee tonijntartaar recepten deden het supergoed afgelopen week! Ik denk dat heel veel mensen dit eten met kerst 😉

Untitled
Jaaaaa donderdag stonden we in de Metro! Zo gek om jezelf zo in de krant te zien. Maar wel heel erg leuk =D

Untitled
Ook de foodybox was deze keer in kerstsferen, wauw wat is ‘ie goed gevuld! Ik ben groot fan van de truffelmayo, de prachtige droomtomaten en de heerlijke fles olijfolie.

jamie oliver hertenbiefstuk Het hertenbiefstuk recept van Jamie was heel populair deze week. Ik snap het wel want het is echt een topper voor de kerst: ik heb serieus nog nooit zo’n lekkere aardappelgratin geproefd.

Untitled
Tadaaaa: de allernieuwste CocaCola life! Ik ben een van de eerste die hem kon proeven. Oordeel? Mwwaaahh. Ik hou gewoon niet zo van Cola. Maar deze smaak in ieder geval beter dan de light en zero variant. Tigon vond hem trouwens wel erg lekker.

Untitled
Edwin van Bistro Lelystad stuurde me een berichtje om te vertellen dat mijn vijgen met geitenkaas en portsiroop recept vanaf komende week bij hem op de kaart staat. Ik voel me vereerd dat een restaurant mijn recept als inspiratie gebruikt =D Toevallig: ook dit recept is de afgelopen week veel bezocht, vast omdat het perfect geschikt is als tussengerecht voor kerst.

Untitled
Naast mooie pakketjes mocht ik ook van een aantal PR bureaus kerstkaarten ontvangen, zo leuk!

Untitled
Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven met een kerstkaart. Fijne dagen allemaal!

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: