Smaak van de week #15 | Persdagen en filmpjes

1
foodblog

Zo, dat was me weer een weekje! Ook in ‘blogland’ is het voorjaar begonnen en dat betekende deze week 2 volle dagen in het teken van Goodfoodlove.

Untitled

Maandag werd de jaarlijkse Culi Perslunch georganiseerd, hét evenement voor journalisten en bloggers die over eten & drinken schrijven. Samen met Ianna ging ik erheen om al het lekkers te proeven. We kregen een gigantische goodiebag mee naar huis en besloten spontaan een ‘unboxing’ video te maken. Mijn allereerste Goodfoodlove video! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, en of jullie nog meer video’s zouden willen zien.

Untitled

Dinsdag was een kantoordag bij Bloggers Network. Ik was lekker aan het werk en dronk ondertussen dit blikje ‘Tranquini’, een nieuw drankje dat ervoor moet zorgen dat je ‘positief relaxt’ wordt. Het smaakte lekker maar van de werking heb ik niet zoveel gemerkt…

’s Avonds ging ik bij mam eten. Ik had uit Italië lekkere pasta en wijn voor haar mee genomen, dus daar hebben we lekker van zitten smullen. Het recept voor de pasta komt tijdens de Italiëmaand online.

Untitled

Het leuke sieradenmerk ‘Rebels at Heart’ stuurde me deze twee mooie kettinkjes als bedankje voor mijn tip. Ik had ze aangeraden om hun sieraden bij de toffe winkel ‘Kiboots’ te verkopen, en dat is ze gelukt!


Wat altijd onmogelijk blijkt is deze week gelukt: ik heb twee keer gesport! Dit was mijn ontbijt voor het sporten: cracker met avocado voor de goede vetten, rijstwafel met Nutella voor de (niet zo goede maar wel lekkere) suikers en kokoswater voor hydratatie.

Pizzaschoenen! Hoe leuk zijn deze? Ze zijn van Flossy en het leuke is dat er een lekker snoepgeurtje aan zit. Ze lopen daarnaast ook nog eens heel erg lekker =D
Untitled
Het was fantastisch weer woensdag, dus we gingen lekker BBQ’en bij mijn schoonouders op de camping.
Untitled


Donderdag was echt een gekkenhuis! Samen met Ianna (daar is ze weer! 😉 ) bezocht ik de persdagen van 2 leuke PR bureaus. Een mini samenvatting van mijn favoriete producten: Batiste droogshampoo, make-up van Gosh en alles van Lovechock.

Heerlijk lunchen bij Bufet van Odette tussen de bedrijven door.
Untitled
’s Avonds vierde mijn vriendin Kim haar verjaardag bij Bistro Zuid, waar ik dit lekkere gerecht uit de Tajine at.

Anne-Claire is voor jullie aan het schrijven over de Matijs Maaltijdbox, stay tuned!
Untitled
Hier had ik echt zin in na een uur afgebeuld te zijn door mijn personal trainer. Ik bak mijn pannenkoeken het liefste zelf, maar deze kant-en-klare van Jan zaten in de goodiebag van maandag, en ik moet zeggen dat ik ze echt heel lekker vind!
Untitled
Even relaxen tussendoor met het nieuwe yogablad Yogi. Ik doe af en toe thuis wat yoga oefeningen. Zijn er onder mijn lezers die-hard yoga beoefenaars?
Untitled
Vrijdag! Zon! Weekend! We deden een lekker wijntje bij ons favo terras in de Bataviahaven. M’n schoenen van Keds shinen extra mooi zo met de zon erop =)
Untitled
We besloten spontaan om bij Brasserie de Houtrib te gaan eten. Het is altijd weer even lekker en gezellig daar. Vandaag koos ik voor tagliatelle met gamba’s en octopus, super lekker!
Untitled
Nieuwe ontdekking! De handgemaakte gastronomische popcorn van Joe & Sephs wordt in Engeland gemaakt door (serieus) echte popcornchefs. Ik probeerde de smaken ‘Caramel & Zeezout’ en ‘Caramel, Honing en Hazelnoot’ en ik kan dus echt niet kiezen welke ik het lekkerste vind, want ze zijn allebei fantastisch.
Untitled
Ook Ziggy had een kater na vrijdag avond 😉
Untitled
Untitled
Oh ik word zo blij van dit weer! Zaterdag pakten we gezellig een terrasje bij de Eetalage in Lelystad. Ik vind de borrelhapjes die ze hier serveren zo lekker =D
Untitled
Het lijkt wel of we alleen maar aan het eten zijn 😉 Zaterdagavond aten we bij de net geopende nieuwe locatie van de Griek ‘by Lemonakis’ in de haven. Deze pilikia smaakte heerlijk!
Untitled
Na het eten, thuis, optreden met deze twee gekke chicks. Wil je lachen check ons filmpje.
Untitled
Ik had nog wat blauwe bessen over en maakte het mezelf wel heel makkelijk zondag ochtend: Healthy People sinaasappel/mango in de blender met blauwe bessen en passievrucht. Lekker!
Untitled
Binnenkort opent Bistro in Vitro: een restaurant waar ‘lab grown meat’ geserveerd wordt. Ik vind het maar een vreemd idee en heb geen idee wat ik kan verwachten, en juist daarom ga ik er graag heen. Binnenkort meer dus!
Untitled
Oke nu is het klaar hoor 😉 Zondag avond, opnieuw een spontaan etentje. Dit keer bij Kanaya, een sushirestaurant in Lelystad. Heerlijk weer, maar deze week toch maar even wat vaker zelf koken haha!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: