Smaak van de week #16 | Lekker eten en een feestweekend

0
foodblog

Een dagje later dan normaal, maar hier is dan de nieuwe Smaak van de Week!

Untitled
De week begon relaxt met een middagje shoppen in Almere. Als ik in Almere ben móet ik langs de Vitaminstore voor een lekker vers sapje.


Weer even lekker zelf gekookt: In het boek van Pauline staat een heerlijk recept voor Italiaanse vis. We aten het met gestoomde broccoli en hele lekkere ‘Vegi mix’ met bulgur, quinoa en kikkererwten van Lima.


Mijn lievelingsfruit: passievrucht! Lekker tropisch =)

Untitled
Hebben jullie het filmpje van TIM al gezien? Ik figureer 😉

Untitled
Dinsdag ging ik met papa eten bij Odessa. We aten onder andere deze lekkere pizza en wat gerechten van de grill.

Untitled
Hoe leuk! Deze truck kwam speciaal naar het huis van mijn moeder om ons de nieuwe ‘Pure Leaf’ ijsthee te laten proeven. Ik vind het erg lekker: het smaakt echt naar thee. De smaak met munt is mijn favoriet.

Untitled
Een kilo pindakaas, maak me gek!

Untitled
Woensdag was ik bij een borrel in Pressroom, een fijne ruimte in het INK hotel waar je als freelancer lekker kunt werken, koffie drinken en van een vers sapje kan genieten. Er is aan alles gedacht: er zijn meer dan genoeg stopcontacten, de barmannen verzorgen je goed en je kunt zelfs printen. Het is vlakbij centraal station en dat maakt het voor mij de perfecte plek om te werken.

Untitled
Donderdag werkte ik thuis en at ik voor lunch deze heerlijke salade caprese en een cracker met humus, kipfilet en kiemen. Super lekker!

Untitled
Tig en ik waren weer uitgenodigd voor een Italiaanse avond in het Hilton, welke dit keer in het teken van Verona stond. We aten heerlijke gerechten en dronken onze lievelingswijn (Amarone). Er was ook nog een mini concert van 2 operazangers uit Verona, een filmpje daarvan zie je op mijn Instagram.


Naar een Italië evenement ga je in stijl, dus ik droeg deze kanten body van Supertrash. Ik ben echt zo’n fan van dat merk! Tip: ze hebben weer sale in de webshop.

Untitled
Vrijdag werkte ik weer thuis en genoot ik tussendoor van een kopje Clipper thee en wat heerlijke Belgische chocolaatjes van Café Tasse.

Untitled
Wat een lekker weertje was het! Samen met Tig genoot ik in de tuin van een lekker kaasje en één van mijn favoriete zomerdrankjes: Limoncello met prosecco.

Untitled
’s Avonds aten we bij restaurant Applaus in Lelystad. Het eten is daar zó lekker! Dit was het nagerecht met verschillende bereidingen van banaan, waaronder ijs, een mousse en een soort karamel bal. Extra leuk: ze serveren sinds kort ook hele lekkere gin & tonics.

Untitled
Zaterdagochtend moesten we nog even snel naar Almere: prima reden om weer een sapje te scoren 😉

Untitled
Zaterdag werd het rooftop terras van Floor 17 feestelijk geopend. Wat is het toch een fantastische plek: een prachtig uitzicht over de stad, fijne loungebanken, wat overkappingen en heaters voor de minder warme dagen maar ook statafels in de zon. Je merkt echt dat je hier in een hotel bent want ze verlenen perfecte service. Daarnaast weten ze hoe je een goede borrel geeft: er waren verse kokosnoten met Jack Daniels, goede wijnen en fantastische hapjes, veelal bereid op de Big Green Egg. Ik ben hier komende zomer zeker vaker te vinden!

Untitled
Whoehoe! Onze favoriete band The Rootsriders was weer in Lelystad! Ze zijn een tribute to Bob Marley band dus we hebben de hele avond gedanst op heerlijke reggae. En ik had natuurlijk mijn Bob Marley shirt aan =D

Untitled
Omdat het Koningsnacht was aten we zondag een lekker Hollands maaltje: kip, patat en appelmoes! En een mega lekkere salade (kropsla, tomaat, komkommer, mais, gekookt eitje, croutons en slasaus). Ik hou echt van buitenlands eten, maar dit is toch wel heel erg lekker hoor =D

11070839_356189827921044_9097119025979276707_n
In plaats van zelf te gaan hossen stond ik op Koningsnacht achter de bar. We hebben er met z’n allen een groot gezellig feest van gemaakt, top!

Untitled
Koningsdag vierden we met vrienden op een boot in Amsterdam. Wat is dat leuk! Met 200 man door Amsterdam varen en iedereen die je toejuicht vanaf de kant. Wat een feest =D

Untitled
We sloten de dag af in ‘de Kleine’. Als je het kent begrijp je waarom ik pas zo laat om gang ben gekomen vandaag 😉

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: