Smaak van de week #19 | BBQ & babyshower

0
foodblog

Wat was het lekker weer he, deze week? Ik word zo blij van de zon en de dagen die elke dag een beetje langer duren. De avonden zijn nog iets te fris om heel lang buiten te zitten, maar daar hebben we fleecedekens en heaters voor. En wijn 😉

UntitledUntitled

Maandag was mam nog bij me en relaxten we lekker in de tuin. Ik had zin om te koken dus ik maakte een heerlijke bietencarpaccio. Maar eerst smulden we van wat slakken, gekocht bij de Plus. Lekker waren ze!

Untitled
Dorit maakte het Bloggers Network team dinsdag op kantoor blij met overheerlijke zelfgemaakte sushi. Fijn hoor, zo’n lunch!

Untitled
’s Avonds nam ik samen met een groep leuke bloggers deel aan het ‘Taste running diner’ dat ons een voorproefje gaf op Taste of Amsterdam. Binnenkort meer hierover.

Untitled
Een tijdje terug deed ik op zondag voor de fun een fotoshoot met Eva. Ze bewerkte de foto’s en stuurde me onder andere deze toe. I like =) Wat vinden jullie ervan?

Untitled
Woensdag nodigde vriendin Char me uit voor een gezellige lunch. We aten bij Café George op de Leidsegracht en ik heb ik zo mega lekker gegeten! Ik koos voor eggs Norwegian: gepocheerd ei met gerookte zalm en Holandaise saus op een brioche broodje. Hier wil ik absoluut vaker lunchen.

Untitled

Voordat ik weer naar Lelystad ging nog even werken bij Pressroom. Wat is het toch een fijne plek =) Je krijgt altijd een verse detox juice en een kan water.

Untitled

Het was lekker weer dus alle reden om te BBQ’en met vrienden. In de tuin van vriendin Bri prijkt deze prachtige mini kas, met de stekjes die ik ontving van Sprout of the Box. Ik heb absoluut geen groene vingers en daarom neemt Bri deze taak van me over 😉 Kijk hoe goed ze het doen!

UntitledUntitled

 Donderdag was zo leuk: de dag begon met een babyshower voor Mel, een vriendin die ik al sinds de middelbare school (in Houten) ken. We verrasten haar met een boottochtje door de Utrechtste grachten met een lekker hapje & drankje erbij.

Untitled
We lieten Mel raden welke babyfoto bij wie hoorde. Jullie mogen raden wie het kleine meisje van de foto hier boven is 😉

UntitledUntitled

Vanuit Utrecht ging ik door naar Haarlem, waar ik met Tig en vrienden naar het culinair wijntheater bij Villa Westend ging. Het was echt zo’n tof event! Aan het strand, knus opgezet, niet te groot maar wel lekker druk en heerlijk eten en goede wijntjes. En oesters voor €1,-! Dat was helemaal een feestje.

Untitled
We sloten de dag af met een Italiaanse wijnproeverij bij Viqh in Haarlem. Leuke zaak!

Untitled
Vrijdag ging ik via station Zuid richting mijn afspraak en kon ik het niet weerstaan even de Sissy Boy in te lopen. Ik scoorde deze (overheerlijke!) chips, gemaakt van onder andere aardappel die van zichzelf paars is. Hoe cool =D

Untitled
Jaaa! Eindelijk was het tijd voor de lunch bij Baut Zuid, samen met Ianna van Beginspiration. Omdat we het filmen vorige keer zo leuk vonden besloten we dit keer weer te filmen. Uiteraard krijgen jullie dit snel te zien =)

Untitled
Op naar de volgende afspraak! En wel met Rebecca van My Travel Boektje. We spraken af bij haar favo hotspot @seven waar ik dit heerlijke ananassapje dronk.

Untitled
’s Avonds even een hapje eten bij ‘de Bras’, waar ik deze kip teriyaki met bruine rijst en edamame helemaal heb ontdekt. Zo lekker!

Untitled
Zaterdag sprak ik eindelijk weer af met Liselotte. Onze gezellig dag begon bij het Amsterdam Coffee Festival waar we deze lekkere cappuccino dronken.

Untitled
Het weer klaarde halverwege de middag op, dus hup! Richting Rollende Keukens. Omdat het elk jaar zo druk was wilden we eigenlijk niet gaan, maar foodlovers als we zijn konden we het toch niet laten. Het bleek een uitstekende keuze: het was (nog) niet zo druk als voorgaande jaren, er was meer dan genoeg keuze, de rijen waren niet zo lang en we hebben zo veel lekkers gegeten =D Waaronder deze handroll van Meneer Temaki, die altijd top smaakt.

Untitled
Vandaag is het tijd om even een keer te genieten van een vrije dag (oke, ik typ dit nu ook maar bloggen voelt nog steeds niet als werk) en te knuffelen met deze kleine schat.

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: