Smaak van de week #20 & 21 | Opruimen & mijn eerste persreis

0
foodblog

Omdat ik vorige week zo slim was geweest allemaal berichten in te plannen moesten jullie Smaak van de Week een keertje missen. In plaats van nu een mega verslag te maken zal ik mijn hoogtepunten uit twee weken pikken 😉 Het is weer lekker druk geweest dus veel te zien!

Untitled
Mijn lieve wenkbrauwgoeroe Sjoerd zocht een model voor zijn ‘3D browzz’ workshop. Ik reed naar Almere om model voor hem te zitten en ging naar huis met een paar prachtige wenkbrauwen.

Untitled
Mmmmm….pittige pasta met een homemade tomatensaus. Dit receptje gaan jullie binnenkort tegenkomen op Goodfoodlove =)

Untitled
Yeah! The Influencers Movement heeft het beoogde bedrag van €10.000 binnengehaald met de Kickstarter campagne dus we hadden een feestje op kantoor.

Untitled
Samen met papa at ik heerlijk bij Venster 33 in de Pijp. Review volgt!

Untitled
Yes! Normaal wil het maar niet lukken om meer dan 1x per week naar de sportschool te gaan, maar ik vond op woensdagochtend gelukkig wat tijd en ging los met m’n kettlebell 😉

Untitled
Dit heerlijke gerechtje komt van Mind your Feed. Noodles met knapperige peultjes en gemarineerde kip, heerlijk!

Untitled
Carrera culinair organiseerde een 8-gangen diner dat letterlijk een voorproefje gaf op de kookboeken die dit jaar gaan verschijnen. Ik kan je vertellen: er zit heel veel lekkers tussen.

Untitled
Cherry Picker hield voor de eerste keer het #storymakers event in het mooie hotel Arena. Ik sprak met verschillende reisaanbieders en natuurlijk kwam ik heel veel bekende bloggers tegen. Altijd gezellig zo’n dag =)

Untitled
Oke, ik laat het gewoon zien. Deze berg hier is ongeveer de helft van mijn kleding (de andere helft lag op zolder). Ik had mega veel kleding die ik nooit meer droeg en was het zat. Met de Konmari methode ging ik aan de slag en ben van 10 uur ’s ochtends tot 15.30 ’s middags bezig geweest. De ‘buit’: 7(!) zakken vol met kleding die richting het goede doel gaan.

Untitled
Ennn natuurlijk het eindresultaat, mijn opruimde kast. Heerlijk!

Mocht je benieuwd zijn naar haar boek, hier vindt je hem:

Untitled
Na mijn opruimdag volgde er een hele leuke avond: er werd bij ons thuis heerlijk voor ons gekookt door thuiskok Carlo. Binnenkort vertel ik hier meer over =)

Untitled

Tas is van Cowboysbag en het koffertje kocht ik bij bagageonline

Afgelopen dinsdag was het tijd voor iets heel leuks: mijn allereerste persreis! We vertrokken vanaf Amsterdam centraal met de Thalys naar Reims.

Untitled
Wijngaarden en bubbels, ik heb genoeg inspiratie opgedaan voor een mooi artikel =)

Untitled
Party time bij Jan Goos! Ze serveerden vandaag geen gewone borrelhappen, maar onder andere kleine porties gehaktballetjes in tomatensaus, saté met kokosrijst en deze lekkere fish and chips.

Untitled
Lekker even lunchen met mam bij de Waterkant. Deze ‘dirty duck’ sandwich was mega lekker!

Untitled
Vrijdagavond maakte ik dit heerlijke gerechtje van Chicks love Food: een salade met asperges, garnaaltjes en hazelnoot.

Untitled
Van Sprout of the Box kreeg ik een aantal weken geleden wat stekjes om zelf te kweken. Ik heb totaal geen groene vingers dus mijn vriendin Bri heeft de zorg op zich genomen. Kijk hoe groot ze al zijn! Ben zo benieuwd wanneer er groenten aan komt =)

Untitled
Zaterdag kwam de beeldredactie van Viva langs om me op de foto te zetten. Ik werd mooi opgemaakt en de visagiste deed ook mijn haar. Wat een luxe zo thuis! Het artikel over mijn voorraadkast en mij verschijnt in het nummer van week 27. Wie weet zien jullie mijn kleine grote vriend Ziggy ook nog terug in de Viva!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: