Smaak van de week #22 | Scriptiestress & partytime

0
foodblog
Afgelopen week stond vooral in het teken van afstuderen. Op het moment dat dit bericht online komt lever ik mijn scriptie in en dan kan het grote wachten beginnen: 25 juni hoor ik of ik afgestudeerd ben. Jammer genoeg geen Taste of Amsterdam voor mij dus =( Maar omdat alles vrijdag al gedrukt was kon ik wel naar Amsterdam Open Air zaterdag.

Untitled

Wat hou ik toch van leftover lunch! Ik pimpte een eenvoudige ijsbergsalade met wat avocado, pitten en olijfolie.

Untitled

Hoe leuk is deze ketting?! Een echte #foodie ketting in mijn lievelingskleur, wat een top cadeau van We Love Cooks =)

Untitled

Dinsdag had ik na een dag op kantoor zin om te koken en bedacht deze Pad Thai soep. Was super goed gelukt! Receptje komt snel online.

Untitled

Yes! Weer gelukt om een extra keer naar de sportschool te gaan deze week. Ik begon mijn dag woensdag met een lekkere workout uit de Bikini Body Guide van Kayla Itsines. Heftig maar wel lekker, dit ga ik proberen vol te houden! Je houdt je progressie niet bij aan de hand van gewicht maar aan de hand van foto’s. Deze maakte ik en ik zal over 4 weken weer een foto posten van hoe ik er dan uit zie. Meteen een mooie stok achter de deur voor mezelf 😉

Untitled

Na het sporten ging ik naar Almere omdat ik even bij de Primark een outfit voor het festival wilde scoren. Ik ontdekte de Coolcat Outlet (een winkel waar ik eigenlijk nooit kom) en scoorde dit toffe pak. Daarnaast vond ik nog een heel leuk setje (rok + shirt). Ik kan heel happy worden als ik leuke kleding voor weinig vind haha, hebben jullie dat ook?

Untitled

Vrienden van ons gaven een ‘betonborrel’ bij hun nieuwe huis in Laren. Als je in Laren bent moet je natuurlijk bij Loetje eten dus dat deden we. Ik koos voor de salade met biefstuk Bali en  heb mijn bord er bijna bij opgegeten, heerlijk!

Untitled

Wat ben ik toch blij met m’n Mac Book: het is zo’n fijne en snelle laptop. Scheelt echt een hoop stress tijdens het maken van mijn scriptie. Ik maakte een smoothie met yoghurt, banaan passievrucht en rood fruit die mooi bij mijn roze cover kleurde 😉

Untitled

Vriendin Diana kwam ’s avonds naar me toe om samen mijn scriptie na te kijken. We zouden eigenlijk gaan koken maar het was prachtig weer dus besloten we naar Jan Goos te gaan waar ook Tig met een vriend zat. We aten op het terras (super lekkere pasta pesto!) en zaten heerlijk tot 23.00 uur buiten.

Untitled

Donderdag nacht stuurde ik mijn scriptie naar de drukker, dus vrijdag was vrij relaxt. Ik begon met een uurtje personal training en werkte thuis nog wat. Om 15 uur was het terras tijd, wederom bij Jan Goos. De maandelijkse vrijmibo werd hier gehouden en dat was natuurlijk weer mega gezellig 😉

Untitled
Daar is ‘ie dan! Bloed, zweet en tranen heeft het me gekost en dan moet ik nu ook nog eens 3 weken geduld hebben…

Untitled

Untitled Diana en ik dragen allebei een hoofdbandje van mij lievelings ‘hippie’ merk Moost Wanted. Top & broekje zijn van de Primark

Zaterdag was het partytime! De eerste paar uurtjes verkocht ik samen met Diana Flashtattoos van Bohonights en daarna was het tijd om te dansen. Wat is dat toch fijn met een zonnetje erbij =)

Untitled

De gouden tattoos zijn van Bohonights

Untitled

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik kan echt wel wennen aan dit weer hoor! Zondag werd een heerlijk chill dagje met als afsluiter een lekkere BBQ.

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

di bruno

Restaurant Di Bruno

Buonasera! Dat is het eerste wat je hoort wanneer je een stap in dit super leuke Italiaanse restaurant in Amsterdam zet. Je wordt warm onthaald ...