Smaak van de week #25 | Geen diploma, wel lekker eten

2
foodblog

Ik had even gehoopt dat dit de week zou worden waarin ik eindelijk af zou studeren maar helaas, mijn scriptie is onvoldoende. Gelukkig heb ik wel genoeg leuke dingen gedaan!

Untitled
Tig kwam thuis met een blikje roze zalm omdat hij had gehoord dat het heel lekker is. Ik ging ermee aan de slag en maakte een heerlijke frisse salade die bijzonder goed smaakt op een rijstwafel. Receptje volgt snel.

Untitled
Mmmm de aarbeien zijn zo lekker nu! En hoe leuk is deze??

Untitled
The making of mijn &tomeatoburger foto 😉

Untitled
I ♥ de tomeatoburger! Heb jij jouw #ongewoonlekker foto al gedeeld?


Dinsdag was ik uitgenodigd voor een Cubaanse avond. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en wist alleen dat het door Havana Club georganiseerd werd. Het was zo tof! Er was gewoon een speciale ruimte ingericht compleet in Cubaanse stijl, inclusief live muziek. Ik heb veel opgestoken over Cubaanse rum en zal er binnenkort een artikel aan wijden.

Untitled
De Kiwanis club had me uitgenodigd om woensdagavond voor ze te komen spreken en te vertellen wat een foodblogger zoal doet. Het was een leuke en bijzondere ervaring om een groep ondernemende mannen iets te leren over mijn bijzondere baan. Leuk detail: Jan Postma, de eigenaar van de Plus bij mij om de hoek had me hiervoor gevraagd. Ik ken hem ook echt uit de winkel. Leuk he, zo’n buurtsuper =)

Untitled
Kijk nou hoe cool! Ik heb mijn eigen Goodfoodlove notebook, pen en USB stick! Ik kreeg nog meer toffe dingen met mijn logo erop van Van Helden, daarover later meer.

Untitled
Donderdag was de dag waarop ik de uitslag van mijn scriptie kreeg. Ik was zo zenuwachtig dat ik er echt buikpijn van had. Helaas kreeg ik te horen dat mijn scriptie onvoldoende is dus dat was flink balen. Ik ben meteen met Erik bij Jan Goos op het terras gaan zitten om mijn verdriet weg te drinken 😉

Untitled
Untitled
Voor ’s avonds hadden we al gereserveerd bij ’t Nonnetje ** in Harderwijk. Het werd een fantastisch troostmaal, wat is het eten daar toch bijzonder goed en lekker.

Untitled
Vrijdagochtend, personal training time! Deze oefening is supergoed voor de lage buikspieren maar ook heel zwaar. Jullie kunnen binnenkort een artikel verwachten waarin ik vertel over mijn favoriete workouts.

Untitled
’s Middags ging ik naar Amsterdam om met mam te lunchen en even te shoppen. We aten een heerlijk broodje bij Boungiorno, een heel leuk zaakje vlak voor de Kinkerburg.

Untitled
Grappig dat ik precies op de dag dat het homohuwelijk in alle staten van de VS gelegaliseerd is deze rainbow jurk uitzocht. Ik word heel vrolijk van de kleuren en ik vind het mooi dat de rug zo laag uitgesneden is. Ik kocht hem bij Dressed Up, een winkeltje dat zowel in de Kinkerstraat als in Lelystad (Gordiaan) zit.

Untitled
Even een wijntje in de Foodhallen, gezellig met mam en Bo.

Untitled
Bo en ik hadden trek in pasta dus we schoven aan bij Spaghetteria. Wat is de pasta daar toch altijd heerlijk! En het personeel vind ik ook echt leuk, allemaal aardige gasten die begrijpen hoe het moet.

Untitled
Papa liet deze prachtige bos bloemen voor me bezorgen. Werkt echt fantastisch om opgevrolijkt te worden =D

Untitled
Mmmmm koekjes! Verkade stuurde me een leuk pakketje met hun smeltchocolade en ingrediënten + recept voor deze heerlijke Italiaanse ‘baci di dame’ koekjes. Recept volgt snel!

Untitled
Zaterdagavond was het partytime bij Flashgolf in Lelystad. Het is een indoor glow-in-the-dark minigolfbaan, superleuk. Deze mega haaienknuffel moest het even ontgelden 😉

Untitled
Jaja, wederom voor de 2e keer in een week naar de sportschool. Lekker hoor, ik wil dit echt proberen vol te houden.

Op het programma voor de komende week: een dagje op en neer naar London, eten met ‘mijn team’ en een sleepover party. Zin in!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

uzuma

Super sapjes van Uzuma

Dankzij mijn blog mag ik vaak leuke en lekkere nieuwe producten proberen. Zoals jullie weten ben ik groot fan van mijn slowjuicer waar ik de heerlijkste sapjes ...