Smaak van de week #26 | Filmen & varen

0
foodblog

Vorige week hebben jullie het even moeten missen (sorry!), maar deze week is er weer een spiksplinternieuwe Smaak van de Week. Wat ik jullie niet wil onthouden is het perstripje dat ik maakte naar London op 30 juli. Richting de feestdagen hierover meer, maar nu alvast een klein impressiefilmpje:   Untitled

Mijn week begon afgelopen maandag met een hele leuke filmdag voor Modelworkout. In studio 13 werden de hele dag filmpjes opgenomen van modellen die workouts doen, en van mij terwijl ik lekker en gezond eten aan het maken was. Natuurlijk komen de filmpjes online zodra ik ze heb.

Modelworkout-399

Ook fotograaf Geert Broertjes was aanwezig tijdens de shooting. Hij schoot deze foto’s van me in mijn nieuwe Björn Borg outfit.

Untitled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag was ik voor het laatst bij Bloggers Network. Ik heb het daar ontzettend leuk gehad maar omdat het zo druk is rondom Goodfoodlove heb ik helaas geen tijd meer om daar te werken. Natuurlijk blijf ik wel met ze verbonden, want Bloggers Network zorgt voor heel veel toffe klussen voor mijn blog =D (tip voor andere bloggers: meldt je aan op de site. Kost niks en je hebt er veel aan)

Untitled

Aan het einde van de middag ging ik richting Strand Zuid voor een bijzondere ‘watercocktail’  tasting van Dopper. Erg leuk en mega lekker! Binnenkort meer over deze bijzondere drankjes.
Omdat we letterlijk om de hoek waren probeerden pap en ik het nieuwe Roast Room uit, dat op de hoek van de Rai zit (tegenover Vis aan de Schelde). We zaten lekker buiten en smulden van overheerlijke kip-yakitori spiesjes, softshell krab en buikspek. En uiteraard charcuterie uit eigen slagerij!

Woensdag begon ik de dag met een lekkere raw-protein shake: Enjoy Natural maakt plantaardige poeders die vol zitten met eiwitten, aminozuren, vezels en ijzer. Ik deed wat choco-rijstmelk in de blender met een scoop cacao-eiwit poeder, een banaan en een lepel notenpasta. Mega lekker!
Croma stuurde me dit mooie pakket met allemaal lekkere ingrediënten, een mooie wokpan en hun nieuwe olieblends in de smaken ‘mild’ en ‘olijf’.

’s Avonds maakte ik deze heerlijke gevulde pastaschelpen. Het was zo goed gelukt! Receptje verschijnt binnenkort =)
Donderdag was het tijd voor een klein feestje. Semilo (het mediabureau waarbij ik aangesloten zit) organiseerde voor zijn foodbloggers een boottochtje door de grachten van Amsterdam. We kregen een stoomcursus bier proeven & combineren en genoten van sushi en leuk gezelschap.

In de goodiebag die ik meekreeg vond ik dit mega leuke gepersonaliseerde dimsum schaaltje van Blond Amsterdam. Super cool cadeau!


Na de boottocht had ik met vriendinnen afgesproken om bij restaurant Instock te eten. Ze koken daar met ingrediënten die de supermarkt (door schoonheidsfoutjes) anders weg zou gooien. Heel tof initiatief! Het eten was gewoon prima maar het wijntje – een Gewürztraminer – smaakte top.

Dit coole paspoorthoesje kocht ik bij Supertrash. Ik vond hem zo toepasselijk omdat het helemaal op mij slaat: ik heb gehoord dat ik in oktober mee ga naar Ecuador op persreis (hoe vet?!) en Tig en ik zijn een vakantie naar Miami en Cuba aan het plannen.

Vrijdag werkte ik bij iClicks waarna we met z’n allen het terras op doken voor een borreltje. Wat is het toch heerlijk om na het werk even buiten te zitten =D

Zaterdag opnieuw terrastime, dit keer om een verlaat ontbijt te eten. Bij de Eetalage koos ik voor een broodje kip en avocado en ik dronk er een super lekkere ananas-kokos sap bij.

Wederom tijd voor iets heel leuks, namelijk een teamuitje bij VVC Adventure! In Almere kan je helemaal losgaan met bungeevoetbal, een scootmobielrace en quadrijden. We hadden een ontzettend leuke middag met heerlijk weer, veel gezelligheid en verrassend goed eten.

Na alle activiteiten hadden we nog even zin in een drankje. Helaas waren alle terrassen in de Bataviahaven leeg (welkom in Lelystad op zaterdagavond…) dus gingen we naar Jan Goos voor een heerlijke cocktail met Famous Grouse en ginger ale.

Untitled

Zondag ging ik aan de slag met cadeaupakketten. 1 x raden wie al die dozen heel mooi vond 😉

Omdat ik dinsdag, woensdag en donderdag een sap detox van Juizs ga volgen ben ik me twee dagen van tevoren al aan het voorbereiden. Ik eet voornamelijk groente en fruit, sla cafeïne en alcohol over en eet even geen rund- of varkensvlees. Ik had nog een pompoen liggen dus ik bakte een pompoenbrood en maakte ook meteen een lekker soepje.
Op het programma voor komende week: afbouwen, detoxen en weer opbouwen. Even geen etentjes buiten de deur dus, daar is het volgende week weer tijd voor 😉

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

superfood workshop

TRAVEL | Superfood workshop op Aruba

Tijdens mijn vakantie op Aruba ontmoette ik Diane die de superleuke foodblog Cuisine de Clementine heeft. Haar blog staat vol met fantastische recepten en werkelijk prachtige ...