Smaak van de Week #1 | Jullie favoriete rubriek is terug!

0

Nou dat werd tijd he, de terugkeer van Smaak van de Week. Een half jaar, zolang hebben jullie deze rubriek moeten missen. In dit persoonlijke stuk dat ik afgelopen zomer publiceerde maakte ik duidelijk waarom ik even niet de behoefte voelde om wekelijks mijn leven met jullie te delen. Daar kwamen zoveel lieve reacties op (waarvoor dank!). Aan de andere kant kreeg ik ook steeds vaker de vraag of, en wanneer Smaak van de Week terug zou keren. “Wanneer het tijd is” antwoordde ik, en dat moment is nu aangebroken.

Ik zal niet meer van dag tot dag precies vertellen wat ik deed en at, zo interessant is dat nu ook weer niet 😉 Dus SvdW krijgt een iets andere vorm. Denk aan dat ik mijn gerecht van de week, outfit van de week of top moment van de week deel, zoiets. En ik vind het natuurlijk altijd leuk jullie te laten zien hoe mijn leven als blogger eruit ziet. Dus, daar gaan we dan! Klaar voor? 😉

Birthday girl

Mijn eerste week van 2017 begon feestelijk, want 2 januari was ik jarig! Ik lunchte met papa bij het Vlaamsch Broodhuys, smulde van een healthy snickers die mijn roomie voor me meenam, kreeg visite van mama en vrienden die mooie bloemen voor me meenamen, en ging heerlijk uit eten bij een Italiaanse bij mij om de hoek: Trattoria Totò. Echt een top dag =D

Klik hier voor een blij GIFje en hier voor nog een

Zaterdag was mijn ‘echte’ feest, wat ik vierde bij 5&33. Thuis kwam ik vast in de feeststemming met een heerlijke fles champagne die ik van Pommery kreeg. Daarna schoof ik in het restaurant van 5&33 aan voor een heerlijk verjaardagsdiner, en toen barstte het feest los!

De foto’s die daar gemaakt zijn krijg ik nog, dus die volgen volgende week!

Toffe werkplekken

Er moest natuurlijk ook gewerkt worden afgelopen week. Dat deed ik 1 dag bij Café DS in De School in West. Ik had een yogalesje gedaan in het Gymlokaal, en ben daarbij in het café gaan werken, waar ik een super lekker broodje met doperwten humus at.

cafe ds

Ook werkte ik een dagje bij Teds, dat bij mij om de hoek in de Bosboom Toussaintstraat zit (mooiste straatnaam van Amsterdam). Vet leuke tent, lekker eten en je zit aan zo’n grote tafel waar ook allemaal spellen op liggen. Ik werkte deze dag samen met Dorit van The Influencers Movement, en dat was zo gezellig! Ze hielp me met het aanpassen van mijn YouTube kanaal, heb je het al gezien?

Fooooooood

Het was weer zo’n week van buiten de deur eten hoor 😉 En ik merk dat ik niet helemaal meer in de flow zit van mijn eten fotograferen, dus dat zal ik vanaf nu weer meer gaan doen. Een hoogtepuntje was afgelopen week toch wel de erwtensoep die ik bij Ed had, mam haar beste maatje. Vet lekker!

Ook maakte ik een avond hele lekkere couscous, waarvan het receptje morgen online komt. En ik liet UberEATS aanrukken, om me deze mega lekkere poké bowl van Poké Perfect te bezorgen. Als je een nieuwe UberEATS gebruiker bent en je gebruikt mijn code krijg je €10,- korting op je eerste bestelling. Zou ik zeker even doen =) Code: eats-9gow4

Uit eten

Dat deed ik deze week bij Trattoria Toto (pasta met vers kreeft), het super leuke Miami-achtige Cale Ocho in de Pijp (quesedilla’s), 5&33 (truffelpasta) en Woodstone in Almere (bruschetta).

 

Fun & outfits

In dit GIFje, gemaakt op het Superheroes kantoor, zie je het toffe velvet pak van Modemusthaves. Samen met Nicky ging ik naar East57, waar ze elke eerste vrijdag van de maand happy hour hebben met oesters voor €1,- per stuk. We dronken heerlijke G&T met tonic van East Imperial en smulden van de oesters en gamba’s die we geserveerd kregen. Echt een top tip voor de vrijdag!

east 57

Dingen waar ik afgelopen week blij van werd: handletteren in mijn Paper Republic boekje – smullen van Johnny Doodle chocolade – mijn eten langer bewaren door de FoodSaver – de plantaardige producten van Physalis om mijn weerstand te verhogen.

Mijn vriendin Selina was jarig dus ik ging langs om haar een verjaardagsknuffel te geven, maar stiekem ook een beetje om deze ontzettende knapperd George te knuffelen =)

Tot slot mijn favo outfit van de week: de heerlijke glittery jurk van Modemusthaves die ik tijdens mijn verjaardag droeg =D

pommery champagne

 

Tot volgende week!

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

tonijnburgers

Te gekke tonijnburgers

Gisteren plaatste ik een foto van mijn tonijnburger op Facebook en vroeg om een ‘like’ wanneer je wilde dat het recept online zou komen. Het ging het ...