Smaak van de week #18 | BBQ & bestemming onbekend

0
goodfoodlove

Goedemorgen allemaal! Een dagje later dan jullie gewend zijn – en ook iets korter – maar hier is weer een nieuwe Smaak van de Week! Omdat we het weekend in Oslo doorbrachten deel ik wat minder foto’s, des te meer blijft er over voor het artikel over deze coole Noorse stad. We hebben genoeg tips verzameld =D

Maandag begon super zen met een yogales in het Vondelpark. Heerlijk in de zon, met af en toe een hondje die z’n stok kwam brengen. Maar wat een fijn begin van de week? Als je het ook een keer wilt doen, contact Sophie-Fleur: de leukste yogajuf van Amsterdam.
IMG_9882
Aan het werk onder het genot van lunch van Sjalotte
Samen met Lavinia at ik bij SNCKBR om de eigenaren van feedback te voorzien. Conclusie: ze moeten vooral zo doorgaan want het eten is echt heel lekker, en de bediening super vriendelijk en behulpzaam
Jaaaaa UB40! Maandagavond gingen we naar de HMH voor het concert van deze toffe band. We waren met 5, hadden 4 vipkaarten en ik dacht: ‘nee heb ik, ja kan ik krijgen’ dus ik vroeg of ik misschien ook de viptribune op mocht. Na een kwartiertje wachten kwam het verlossende woord: het mocht! Zo tof =D Veel gezelliger met z’n allen, en we hadden ook nog eens mega goede plekken.
IMG_9906
16.00 uur, geen cup-a-soup maar appel met pindakaas. Lekker snackje =)
IMG_9908
Dinsdagavond liet ik mijn nagels mooi maken door Cindy van Nails & Beauty by Cin. Ze woont vlakbij en het was lekker weer, dus zij en haar man nodige ons uit voor de BBQ. Super gezellig!
IMG_9921
Hoe leuk zijn deze satéstokjes?! Ze komen van de Sligro
IMG_9928
Achja, woensdag ging de barbecue gewoon weer aan! Dit keer bij Erik, die hele lekkere pulpo en bavette had meegenomen. Werd een culinaire avond dus 😉
IMG_9934
Donderdag had ik een beautydag: ik was door Day & Night hairdressers uitgenodigd om mijn haar te laten doen. Hier heeft kapster Natalia me in de highlights & balayage gezet
IMG_9933
Op Amsterdam centraal haalde ik deze lekkere salade, bij Exki. Linda. erbij en ik had een prima lunch
IMG_9963
Ennn hier het eindresultaat! Mijn haar is iets korter (vooral rondom mijn gezicht) de aanzet is donker en er zitten koele blonde tinten in, en her en der een kleine roze hint. Ik heb een vlog gemaakt die binnenkort online komt, waarin ik meer vertel over de salon en hoe mijn haren gedaan zijn. Ik kreeg op Instagram veel vragen over het shirt dat ik draag: hij is van Modemusthaves, en ik word er heel vrolijk van zoals je kan zien
IMG_9965
Mijn wenkbrauwgoeroe Sjoerd was zó druk dat ik even ‘vreemdging’, en mijn wenkbrauwen bij de Benefit browbar in de Douglas liet doen. Ik word altijd zo blij van dit merk, en ze hebben het leukste package design ooit. Tip: als je rustig wilt winkelen en vriendelijk geholpen wilt worden, ga dan niet de grote Douglas in de Kalverstraat in, maar bezoek die in de Kalvertoren
Ik racete snel naar huis om vervolgens door te gaan naar Tiel, waar 3 Zussen de opening van hun nieuwe pand vierde. Het Bellevue gebouw is werkelijk schitterend en ligt heel mooi aan de Waal. Binnen vind je Tr3s tapasbar, 3 Zussen (zaten beiden eerst op het plein), een loungebar en een zaal voor feesten en partijen. Ga er zeker een keer heen, want het eten is heel erg goed en het is een mooie en leuke zaak
IMG_9980
Vrijdag was het dan eindelijk zo ver: onze srprs.me trip. Op Schiphol onthulden we de bestemming en… We gingen naar Oslo!
IMG_9985
Sky high met KLM
IMG_9987
OMG kijk deze Kitchenaid dan, heb je ooit zo’n mooie gezien?! Hij is roze/koper en ik was op slag verliefd. Jammer alleen dat je meteen half failliet bent als je hem koopt. Heb hem dus met pijn in m’n hart laten staan…
Oslo bleek echt zo’n onwijs toffe stad te zijn, dat we besloten niet zondag, maar maandag terug te vliegen. De vlog en het reisverslag volgen snel!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: