Smaak van de Week #9 | Mijn eerste weekvlog!

0
week vlog

Jawel het is zo ver! Vaak verzocht en nu eindelijk hier: Smaak van de Week, maar dan in videovorm. Een weekvlog dus =) Afgelopen week nam ik mijn camera mee naar alles wat ik deed (en dat was nogal wat), om het vast te leggen en met jullie te delen. Best even wennen 😉 Maar oh zo leuk! 

In de onderstaande video zie je dat ik mijn maandag begin met cocktails, een paar toffe events bezoek, een hele leuke workspot ontdek en de Ibiza Xperience bezoek. Van die laatste volgt trouwens snel een aparte video. Ook ontdekte ik afgelopen week een dienst die echt zó handig is: DROP. Ik laat nogal eens wat thuisbezorgen (kleding of schoenen via Boohoo of Zalando bijvoorbeeld), maar dan worden mijn buren er meestal mee lastig gevallen omdat ik er zelf niet ben. Bij DROP laat je het bij hen bezorgd, en kies je zelf een moment dat DROP het weer bij jou komt bezorgen. Dat kan dus letterlijk op de minuut: ik kreeg mijn pakketje keurig zaterdag om 9 uur ’s ochtends gedropt. Ideaal!

drop delivery

Oke, hier komt dan mijn video! Als je hem hieronder niet kunt bekijken, klik dan op deze link. Laat gerust een reactie achter, vind ik super leuk! Een duimpje omhoog mag ook, en abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis =D

Tot volgende week, en tot de volgende weekvlog!

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: