Tijd voor cadeautjes!

2
kelly camfferman

Ik heb het al eerder aangekondigd in het artikel over de verjaardag van Goodfoodlove: deze maand is het tijd voor cadeautjes! Goodfoodlove bestaat 2 jaar en zoals jullie misschien wel weten wordt ik regelmatig verblijd met lekkere pakketjes. Het leek me leuk om voor ‘mijn’ verjaardag voor sinterklaas te spelen en cadeaus uit te delen.

IMG_3206

Eerlijk: ik heb geen hulppieten en ben ook niet zelf naar de winkel gegaan om wat voor jullie uit te zoeken. Een aantal toffe PR bureaus en bedrijven met wie ik leuk samenwerk hebben mij geholpen om maar liefst 5 pakketten voor jullie samen te stellen! De eerste is al weggegeven via Facebook wat wil zeggen dat je dus nog 4 x kans hebt. Wat er precies in zit laat ik een verrassing, maar ik kan je vertellen dat het heerlijk is.

Een hele dikke dankjewel voor Ridicoulously Good, Maison PR, Miss Publicity, Iconic Studios, 2 Twintig PR, Modelworkout en SisPR voor het samenstellen van de cadeaupakketten. Een special thanks voor fonQ: zij verzorgen de mega toffe hoofdprijs die je écht wilt winnen! Dit is trouwens de enige prijs waarvan de inhoud van te voren bekend gemaakt wordt dus houd Facebook goed in de gaten. Klein tipje van de sluier: het prachtige merk Magimix is ook vertegenwoordigd in dit pakket =D

Wat moet je doen om kans te maken?

Like Goodfoodlove op Facebook en Instagram (als je dat nog niet deed). Op Facebook kondig ik winacties aan, daar lees je wat je precies moet doen. Het is niet moeilijk hoor, het moet natuurlijk wel leuk blijven 😉 Bij de eerste actie vroeg ik te vertellen waarom je fan bent van Goodfoodlove en daar kwamen zulke leuke reacties op! Nogmaals bedankt allemaal, super om te lezen =D

Via Instagram kan je direct meedoen: plaats een foto van een Goodfoodlove recept dat jij gemaakt hebt en tag deze met #goodfoodlove. Laat mij weten dat je mee doet, dan kan ik de foto’s bekijken. Aan het einde van de maand worden de winnaars bekend gemaakt, heel veel succes!
cadeau goodfoodlove

Over de auteur

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: