New Amsterdam Vodka + cocktail recept

0
vodka amsterdam vodka

Op de persdag van Miss Publicity en WE PR kreeg ik deze prachtige fles wodka van New Amsterdam in mijn handen geduwd. Omdat ik het leuk vind om ook aandacht te besteden aan lekkere drankjes mocht ik een fles mee naar huis nemen om te proberen. I like! Vandaag vertel ik jullie meer over dit toffe en lekkere vodkamerk.

New Amsterdam Vodka 70CL

 Je hoeft de oceaan niet over te steken om de essentie van New York te proeven. In New Amsterdam Vodka is de echte New Yorkse spirit gedistilleerd. Met dank aan een speciaal distillatie proces is New Amsterdam Vodka ultra zuiver. Zacht en toch smaakvol laat deze drank zich goed puur drinken, maar weet zich ook staande te houden in een mix of cocktail. Niet zo gek dus dat deze betaalbare kwaliteitswodka binnen een mum van tijd één van de populairste wodka’s van de Verenigde Staten is geworden.

Je hebt het vast al op de foto gezien: New Amsterdam Vodka zit verpakt in een mooie stijlvolle fles met op de achtergrond de skyline van New York, de stad die ooit begon als New Amsterdam.

Untitled

Niets dan het beste

De beste granen van Missouri en Nebraska zijn gebruikt voor de basis van New Amsterdam Vodka. Vervolgens is de wodka maar liefst vijf keer gedistilleerd en drie keer gefilterd, wat betekent dat er geen onzuiverheden meer in te vinden zijn. Het resultaat van deze intensieve arbeid is een heerlijke, zachte wodka die heel goed geschikt is om puur te drinken, maar zich ook perfect leent voor een lekker mixje. Mijn collega drinkt tijdens het uitgaan graag wodka met spa rood en een schijfje komkommer, verrassend lekker!

vodka amsterdam vodka

Voor degenen die meer van all in the mix zijn heb ik een heel lekker recept:

The Amsterdam Mule

Ingrediënten:

50 ml New Amsterdam Vodka | 75 ml ginger ale | 12 ml siroop |12 ml limoensap |verse muntblaadjes |ijsblokjes |

Zo maak je het:

Giet de vodka over wat ijsklontjes in een glas en voeg de siroop en het limoensap toe. Vul het glas aan met ginger ale en roer goed door. Kneus wat verse muntblaadjes en voeg ze toe aan de cocktail, roer en serveer!

NewAmst-vodka

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: