TIP | V-Bomb veggie juice

0
v-bom

Misschien heb je al eens gelezen dat ik gek ben op verse sapjes. En dan bedoel ik sapjes die een lekkere combi tussen groenten en fruit hebben. Het aller, állerlekkerste vind ik sap wat ik zelf heb gemaakt met mijn slowjuicer. Ik ben dan ook altijd een beetje huiverig voor slowjuiced sapjes die je kant-en-klaar kunt kopen, omdat ik nooit geloofde dat het even lekker kan zijn als zelfgemaakt sap.

Danieblesfoto

V-Bomb heeft het tegendeel bewezen:

V-Bomb Veggie Juice gebruikt de techniek van het koud persen. Dit werd al toegepast door de Italianen bij het maken van olijfolie. Onder grote druk worden de verschillende groenten en fruit door een zeef geperst. Het sap behoudt daardoor zijn vitaminen en mineralen en is ook nog een keer veel lekkerder. Deze techniek zorgt er dus voor dat al het goede van moeder aarde bewaard blijft en het ook nog veel beter smaakt. Je kunt het vergelijken met het zelf persen van sinaasappels wat een werk is maar veel lekkerder smaakt dan uit pakken. V-bomb gebruikt de beste natuurlijke ingrediënten zonder kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

IMG_20141009_091236

Kijk, dat horen we graag. Naast dat het sap dus ontzettend goed voor je is, is het ook nog eens heel erg lekker. Mijn vriend moest eerst niets weten van sapjes waar naast fruit ook groenten in zit. Ik heb hem alle 6 de smaken laten proeven en er was er slechts één die minder in de smaak viel (degene met tarwegras), de rest vond hij heerlijk! Ik vond ze ook allemaal superlekker en stond er echt versteld van dat ze precies hetzelfde smaken als wanneer ik het zelf juice. Met het enige verschil dat V-Bomb wel héle lekkere combi’s bedenkt 😉

fles

Het sap is verkrijgbaar in de smaken biet, venkel, tarwegras, wortel, kruiden en paprika. De basis zijn de 6 groenten maar om de smaak te verrijken worden en ook kruiden en fruit toegevoegd. De smaak die mij het meest verrast heeft is die met paprika. Heerlijk!

Benieuwd naar de sapjes? Je bestelt V-Bomb via deze website.

v-bomb.jpg

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: