NEW | UPcoming – Senseo in een hip jasje

3

There’s a new kid in town! Senseo komt met een nieuwe koffiemachine, gestoken in een modern jasje.

Untitled

Om dit nieuwe product in stijl te presenteren organiseerde Douwe Egberts en Philips het UPcoming event op een wel heel bijzondere locatie.

Untitled

Het nog te openen Hotel not Hotel in Amsterdam West vormde het decor voor de presentatie van de nieuwe koffiemachine Senseo UP. Van tevoren hadden we onze favoriete koffie en het daarbij behorende kopje uitgekozen, welke we bij binnenkomst kregen. Het kopje moest uiteraard gevuld worden, bij één van de vele Senseo UP machines die aanwezig waren.

Untitled

Een spontane meid vertelde ons over de nieuwe machine: je plaatst het kopje, kiest of je espresso of gewone koffie wilt en gaat dan verder waar je mee bezig was. De automaat warmt op, vult het kopje en schakelt na enige tijd vanzelf weer uit. Wachten tot het apparaat opgewarmd is en dan pas het juiste formaat kiezen is dus voorbij.

Untitled

Eerlijk toegegeven: ik vind dat er lekkerdere koffiesoorten bestaan dan Senseo. Koffie van vers gemalen bonen vind ik niet te vergelijken met koffie van pads. Dat je er toch zeer lekkere dingen mee kan maken werd bewezen: een shakerboy maakte een espressococktail voor ons: wodka, espresso en koffielikeur. Geshaked met een flinke hand ijsblokjes en geserveerd in super schattige mini mason jar. Nice!

Untitled

Ook werd er een heerlijke frappé (ijskoffie) geserveerd: espresso gemixt met vanille-ijs. Deze werden geserveerd in super gave mason jars, waar ik er twee van mee naar huis kreeg. Ze komen van deze leuke webshop, ik ben fan!

Untitled

Het event was zoals een goed pressevent hoort te zijn: een geweldige locatie, fijne optredens van Dotan (akoestisch en zonder versterker: onwijs goed!) en Milkbar.

Untitled

Het hotel verdient een speciale vermelding. Wat een prachtig pand! Hoog met veel bogen, bakstenen, balkons en boekenkasten. De kamers zijn op z’n minst bijzonder te noemen: een oude tram en ‘geheime’ deuren achter de boekenkast vormen de slaapverblijven. Er zijn een aantal designers op los gelaten en dat is te zien. Ondanks de hippe uitstraling is de sfeer warm en huiselijk. Wat lijkt het me leuk om dit hele hotel met een groep vrienden af te huren en een dik feest te geven. Hmm ik voel een idee opkomen 😉

Untitled

Benieuwd naar de Senseo UP en de mooie kleuren waarin hij te verkrijgen is? Check de website van Senseo.

Untitled

Untitled

 

Goodfoodlove ♥ social media | Facebook Twitter Instagram

Over de auteur

3 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: