Ad

Voel je goed

18
samhoud streetfood

Mei vind ik altijd een leuke maand. Voor mij is het namelijk een beetje een mama-maand, want naast moederdag vieren we ook de verjaardag van mijn mams. Ze is begin mei jarig, maar dat vind ik alsnog geen reden om het tegelijk te vieren. Integendeel zelfs, alle reden voor 2 keer feest! Naast een gewoon cadeau, vind ik het altijd leuk om een ‘doe-cadeau’ te geven, iets dat we gezellig met z’n tweeën kunnen doen.

high tea plancius

High-tea’en of een dagje wellness zijn toch echt wel onze favorieten. Niet heel origineel denk je misschien, maar ik vind het juist hele leuke moeder-dochter dingen. Met paps zal ik eerder burgers gaan eten of iets met auto’s doen (ja, dat vind ik ook cool). De girly stuff doe ik dus gezellig met mam. Ik vind Groupon altijd een perfecte site om inspiratie op te doen en een leuke deal te boeken. We deden al eens eerder een high tea bij Plancius, en ook saunadagen hebben we regelmatig via deze site geboekt. Het is toch best prijzig, zo’n wellnessdagje, en dan is het heel fijn dat Groupon van die leuke aanbiedingen heeft.

Toen ik me aan het oriënteren was voor de komende mama-maand (het is immers bijna mei), viel mijn oog op de ‘voel je goed’ categorie. Activiteiten als fly-boarden en racen op een circuit zijn super tof, maar mams is de 50 al een tijdje voorbij, en dan zijn ‘voel je goed’ deals in de categorie mind toch een stuk leuker. Het voorjaar is dé perfecte tijd voor een dagje wellnesscentre, want dan kan je ook heerlijk buiten ontspannen. De Luxe wellness in 5* Hotel Restaurant & Spa Savarin deal heeft precies wat ik zoek: heerlijk ontspannen in de sauna, het stoombad en de jacuzzi, een fijne behandeling (bijvoorbeeld met hotstones of een lichaamspeeling), wat gezonde snacks en naar wens ook een 3-gangen diner en een overnachting. Even helemaal weg uit de drukte en ultiem relaxen, een perfect cadeau!

welness

Nu heb ik je misschien enthousiast gemaakt over de leuke voel je goed deals. Dat komt mooi uit, ik mag namelijk twee mensen heel blij maken met €50,- tegoed! Laat in een reactie onder dit bericht weten welke deal uit de Groupon voel je goed-shop jij zou kiezen als je wint. Denk eraan je emailadres in te vullen, want de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Via deze pagina op Groupon kan je ook een voel je goed deal winnen, dus dubbel kans!

De winactie is inmiddels gesloten en de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad

 

Volg je Goodfoodlove al op: Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin | Pinterest

Over de auteur

18 comments

 1. Chris 29 april, 2016 at 00:52 Beantwoorden

  Keuzes, Keuzes…. Eten in Bennekom, 7 gangen maar liefst, neem ik mijn moeder mee voor Moederdag. Bijpraten, herinneringen ophalen. Dankbaarheid, een klein beetje iets terug doen voor onvoorwaardelijke liefde.

 2. Pascal 28 april, 2016 at 08:27 Beantwoorden

  Met de vroeg ingevallen winter dit jaar lijkt een beetje warmte mij wel heel fijn dus ik zou kiezen voor Landgoed Ehzerwold en dan lekker bijwarmen bij Wellness centrum de Bronsbergen.

 3. Nina 27 april, 2016 at 17:14 Beantwoorden

  wauw wat een leuke actie! Ik zou gaan voor zelf vliegen! Dit is namelijk altijd al een droom geweest en ik zou dus absoluut hiervoor gaan! Duimen!

 4. Flos de Boer 26 april, 2016 at 12:38 Beantwoorden

  Nou, als een kind in de snoepwinkel met zoveel lekkers. Zou graag eens een escape room proberen, zit in de bioscoop altijd op het puntje van mijn stoel als iemand achtervolgd wordt en nog net op tijd zijn sleutels te voorschijn heeft gehaald en de deur open krijgt waarna de achtervolgers tegen de dichte deur opbonzen. Eens kijken of ik onder tijdsdruk kan presteren!

 5. Vanessa Elshout 25 april, 2016 at 17:11 Beantwoorden

  Dolgraag en met enorm veel voorpret zou ik naar Volendam willen!! Even de knop op nul even helemaal bijkomen, lekker dineren heerlijk in bad en een lekker glaasje! Ja dat is echt wat ik wil…..

 6. Sharon Noort Korenhof 25 april, 2016 at 14:09 Beantwoorden

  Ik zou kiezen voor een cursus voor mijn ontwikkeling. Ik twijfel tussen de cursus gewichtsconsulent en een taalcursus Spaans of Italiaans. Het is voor mij belangrijk om mezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Maar ik moet zeggen dat het me ook heerlijk lijkt om een lekker saunadagje te boeken, of een leuk etentje ?

 7. Desiree Broekman 25 april, 2016 at 09:38 Beantwoorden

  Hoi Kelly,
  Heb even in de Groupon voel je goed-shop geneusd en ik zou het Groupon tegoed gebruiken voor de “Enjoy 2gether luxe lunch voor 4 personen bij Sandton IJsselhotel in Deventer”. Met een kleine bijbetaling zou ik samen met mijn lieve ouders en zus heerlijk genieten van dit nieuwe lunchconcept van Sandton”. Mmmmm….Ik voel me goed 😉
  Groetjes, Desiree Broekman
  d.broekman@hotmail.com

 8. Marijke Langenegger 25 april, 2016 at 07:45 Beantwoorden

  Oeh??! Ik zou kiezen voor het volledige Detox arrangement in Egmond. De Wellnessboerderij is fantastisch, ben er te lang niet geweest????. Zou heel gaaf zijn na jaren met dit cadeautje(ook )voor mezelf aan te komen??.

 9. Suzan 24 april, 2016 at 23:45 Beantwoorden

  Owww heerlijk een verwenarrangement met alles erop en eraan jin egmond…. Ik kijk er nu al naar uit. Boek mee en eindelijk even tijd voor mijzelf. Ben er zo verschrikkelijk aan toe. Details zal ik hier besparen maar een dagje “me” time zou verrukkelijk zijn. Ik ga duimen?

 10. Marisa 24 april, 2016 at 21:03 Beantwoorden

  Geen twijfel mogelijk dat wordt Het beauty detox arrangement bijbedoelingen wellness boerderij. Ik heb dit arrangement al meerdere keren gezien bij Groupon en iedere keer twijfel ik of ik de Groupon wel of niet ga kopen. Waarom ik het dan nog steeds niet gedaan heb? Het is natuurlijk een super aanbieding en heerlijk om zo in de watten gelegd te worden. Ik zou het dan heel graag cadeau doen voor mij en m’n moeder samen maar het blijft dan toch nog best een uitgave hoewel mijn moeder het geld dubbel en dwars waard is. Winnen zou dan ook heel erg leuk zijn en anders spaar ik nog even door zodat ik het haar toch kan geven.

 11. Marianne Bitter 24 april, 2016 at 00:55 Beantwoorden

  Nou lekker eten bij Tante Koosje lijkt mij heel fijn, culinair verwend worden. Mag mijn vriend ons daarna helemaal voldaan naar huis rijden.

 12. Vincent Speur 23 april, 2016 at 16:44 Beantwoorden

  Smisschien niet voor mannen, alhoewel, zou graag met mijn zoon de zelf in een chesna vliegen. Hij wil graag piloot worden, en dit zal hem een ultieme ervaring zijn en alvast een voorproefje van wat hem te wachten staat. Vincent@speur.info

 13. Pauline 23 april, 2016 at 13:23 Beantwoorden

  Ik zou kiezen voor een paar dagen Rome! Dat zou ik super vinden en heb ik wel verdiend al zeg ik het zelf. Na de komst van onze tweeling komt mama nauwelijks aan haar zelf toe. Dit zou super goed van pas komen.

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: