Weekvlog #3 | Mijn huis was een restaurant

0
weekvlog

Hallo allemaal! Wat vliegen de weken voorbij: ik heb er alweer 3 weken van vloggen op zitten. Afgelopen week was weer lekker druk zoals jullie van me gewend zijn, maar ik voelde me niet helemaal oke… Gelukkig deed ik genoeg leuke dingen (zoals mijn eigen huiskamerrestaurant) en eindigde de week ontzettend leuk met een gala in Beauty & The Beast stijl.

Als je de video niet kan zien, klik dan hier.

Ik blijf het zeggen, maar ik vind het echt ZO leuk om jullie reacties te horen over mijn vlogs. Heb je je nog niet geabonneerd, doe dat dan snel –> kost niks en je ziet mijn video’s nog voordat ze op Goodfoodlove komen =)

Ik verwacht dat de volgende vlog vooral heel erg zonnig wordt met deze heerlijke voorspellingen. Fijne week allemaal!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

roomservice @ olof's

Roomservice @ Olof’s

Stel je voor: je bent een hotel waar een sterrenrestaurant bij hoort, je beschikt over een prachtig mooie conferentieruimte en je gaat – wegens een ...