Welkom op het vernieuwde Goodfoodlove!

0

Het is je vast al opgevallen: Goodfoodlove zit in een ander jasje! Na dik 2,5 jaar vond ik het tijd voor een make-over. De frisse kleuren zijn natuurlijk gebleven, maar de site is een stuk overzichtelijker geworden. Wat is er allemaal veranderd?

♥ Er zijn twee menubalken gekomen: een voor contact & zakelijke dingen, en een met categorieën. Wanneer je hier op gaat staan vouwt er een overzichtelijk menu uit

♥ De homepage is opnieuw ingedeeld: allereerst zie je een header met een paar uitgelichte blogs, en daarna komen de categorieën.

♥ Eten & drinken is nog altijd het hoofdonderwerp van Goodfoodlove, maar reizen heeft ook een bijzondere plek ingenomen. Waar Goodfoodlove eerst een foodblog was, zou ik het nu liever een smaakblog noemen: ik deel mijn smaak in eten & drinken, maar ook qua reizen en andere onderwerpen die me aanspreken, zoals mode, beauty en lifestyle. Omdat deze onderwerpen minder prominent zijn, staan ze wat meer naar beneden op de homepage. Als je het leuk vindt kan je ze zelf opzoeken!

♥ De artikelen zijn cleaner qua opmaak en lezen daarom fijner. Ook is het makkelijker geworden om een bericht te delen (bijvoorbeeld een recept dat je lekker vind en graag aan Facebookvrienden wil laten zien) en krijg je onderaan het artikel inspiratie voor wat je misschien nog meer leuk vind om te lezen.

♥ Het is makkelijker geworden om een reactie achter te laten onder een artikel. Ik vind het super leuk als jullie reageren dus doe dat vooral als je dat wil!

♥ Naast schrijven voor Goodfoodlove vind ik het ook heel leuk om te schrijven voor andere media, online en print. Er is een pagina samenwerken toegevoegd, waar je kunt lezen op welke manier ik graag samenwerk en hoe je me hiervoor kunt benaderen.

♥ De keukenbrigade heeft een eigen plek! Waar ik eerst alles alleen deed, krijg ik nu wat hulp van een aantal leuke meiden. Ik stel ze aan je voor en vertel over wat hun passies zijn.

Dat was het nog niet helemaal, binnenkort zullen er ook wat nieuwe rubrieken verschijnen op Goodfoodlove. Denk bijvoorbeeld aan interessante nieuwtjes en events die je niet mag missen. Ook kan je je bijna inschrijven voor de nieuwsbrief en komt er een shop aan! Daarover later meer.

Ik ben heel erg blij met het nieuwe design, dat door Josine van Joremi mogelijk gemaakt is. Daarbij ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie reacties. Wat vinden jullie van het nieuwe uiterlijk van Goodfoodlove?

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

ADE

Zeven tips voor een onvergetelijke ADE

Jaaaaaaa, we kunnen de laatste dagen afstrepen tot ADE. Een evenement waar menig danceliefhebber maanden naar uitkijkt. Dj’s en dancers komen van over de hele ...