The making of: Goodfoodlove in de VIVA!

3
viva

Misschien hebben jullie hem al gezien: de VIVA van deze week. Voor degenen die het niet kennen: VIVA is een vrouwenblad dat ik graag lees. De VIVA vrouw wordt omschreven als ‘nieuwsgierig, goed opgeleid, tussen de 25 en 45 jaar oud en met een brede interesse variërend van mode en beauty tot werken en reizen. Daarnaast houdt ze van persoonlijke verhalen.’ Grappig om te lezen, vooral omdat dit voor een heel groot deel overeenkomt met de lezers van Goodfoodlove.


Een tijdje terug werd me gevraagd of ik toevallig een goedgevulde voorraadkast had. Uhmmm, nou, die heb ik toevallig wel 😉 Ik werd stevig aan de tand gevoeld over de inhoud van deze kast (je kunt natuurlijk al raden dat het vol met eten en wijn ligt) en een paar dagen later kreeg ik bezoek van een visagiste en fotograaf. De keuken werd half verbouwd om een mooi decor te creëren. Ik zat op de grond met mijn glaasje wijn en 1x raden wie er constant door het beeld liepen… Juist, mijn katten Ziggy en Marley. Fotograaf Sjoerd vond het helemaal niet erg dat ze er bij kwamen en besloot dat ze ook onderdeel moesten worden van de foto.
Untitled

Ik was he-le-maal fan van de matte roze lipstick van MAC

Ik vond het te gek om zo, in mijn eigen huis met mijn eigen poezebeesten een shoot te doen. Het moment dat de VIVA (een paar weken na de shoot) in de winkels lag was ook zo leuk: ik wist natuurlijk wel een beetje hoe de foto eruit zou zien maar het is toch gek (en cool!) als je jezelf ineens zo groot in een blad ziet staan. De VIVA is deze week nog te koop, dus mocht je het interview goed willen lezen dan kan je hem tot woensdag nog halen =)


c7gro7owsc68_sm

De visagie is gedaan door Tynke Jeeninga en de foto’s zijn gemaakt door Sjoerd Geuke. 

Over de auteur

3 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

Garnalen lente-ui dumplings

Zoals je hier kunt lezen ben ik aan de slag gegaan met de Dumpling Cube. Ik heb zomaar iets geprobeerd, maar dit was zo lekker ...