Over Kelly

Aangenaam!

Hi!

Mijn naam is Kelly Camfferman, ik ben 29 jaar en een echte foodlover.

Al van kinds af aan ben ik gek op eten. Mijn ouders hebben me altijd bijgebracht dat ik pas kan zeggen dat ik iets niet lust als ik het geprobeerd heb, dus ik probeerde alles en... lustte ook (zo goed als) alles! Mijn oom was een echte hobbykok en ik vond het ook altijd erg leuk om te zien hoe hij bezig was met american pancakes bakken of kwarteltjes vullen. We gingen ook vaak uit eten, iets wat inmiddels tot een van mijn grootste hobby's behoort.

foto-2

Toen ik wat ouder werd ontdekte ik hoe leuk het is om zelf eten klaar te maken. Ik heb het nooit gezien als noodzaak: als ik alleen thuis was koos ik niet snel voor een kant-en-klaar maaltijd maar maakte ik een lekkere pasta of ovenschotel.

Dat écht lekker eten en drinken niet uit pakjes en zakjes bestaat, maar uit (h)eerlijke, verse ingrediënten ontdekte ik toen ik in aanraking kwam met het boek 'Eet jezelf mooi, slank en gelukkig' van Amber Albarda. Zij schrijft over wat eten met je doet, maar vooral ook hoe je het vóór je kan laten werken.

Vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in welk eten nu echt gezond is en wat bij mijn Bourgondische levenswijze past. En wat denk je: om lekker en gezond te eten hoef je echt geen treehugger te zijn! Vaak is het een kwestie van even iets anders kiezen (bijvoorbeeld zilvervliesrijst of quinoa in plaats van witte rijst). Deze 'nieuwe' ingrediënten hebben me een stuk creatiever in de keuken gemaakt.

IMG_5004_hc

Ik vind het altijd erg leuk als er vrienden komen eten: dan leef ik me helemaal uit in de keuken en genieten we de hele avond aan tafel. Toen ik wat foto's van mijn keukencreaties op Facebook zette kwamen daar zoveel leuke reacties op dat ik de groep Foodlovers begonnen ben: iedereen kan hier recepten en tips delen. Het delen van smakelijke recepten, tips voor goede restaurants en leuke eet-doe-het-zelf tips inspireerde me deze site te beginnen.

Goodfoodlove bestaat alweer 4 jaar en mijn blog (en inmiddels bedrijf) is ontwikkeld naar een 'smaakblog': naast eten en drinken deel ik ook inspiratie over restaurants, hotels, reizen en af en toe wat beauty en fashion, alles wat mijn smaak is. Food vormt de rode draad, en dat wordt verrijkt met andere onderwerpen waar ik blij van word. En ik hoop jullie ook =)

Heb je ideeën voor heerlijke recepten, leuke tips of toffe nieuwtjes dan zijn die natuurlijk altijd welkom ♥

Heel veel plezier op Goodfoodlove!

Love, Kelly

IMG_4833_hc