Als Belle naar het bal op landgoed Duin en Kruidberg

2
galajurk

Stel je eens voor: lakeien te paard, fakkels, een kasteel met een rode loper entree en allemaal mensen die er prachtig uit zien. En dan: een eetzaal (met kroonluchters!), ronde tafels met het mooiste servies en overal rozen. Dit was geen droom, maar de setting van het Belle & het Beest diner dat IENS in samenwerking met De Vrienden van Jacob / Landgoed Duin en Kruidberg organiseerde.

landgoed duin en kruidberg

Heerlijk vind ik het: mezelf in een mooie jurk hijsen, mijn haren laten doen en zorgen dat mijn make-up on fleek is. Ook van chique uit eten gaan kan ik echt genieten. Hoe leuk is het dat ik speciaal voor het bijzondere diner dit allebei kon combineren? Vriendin Selina en ik stonden van tevoren gezellig samen voor de spiegel om onszelf tot Belle’s om te toveren. Hoe dat ging zie je in mijn vlog.

IENS ontwikkelde een initiatief dat Carte Blanche heet: een bekende chef krijgt voor één avond een volledige carte blanche, en kan dus elk concept uitvoeren dat hij in z’n hoofd heeft. De ene keer laat een chef zich inspireren door Azië, de andere organiseert een wildplukwandeling met diner en weer een ander heeft een Disneyfilm als inspiratiebron.

landgoed duin en kruidberg

Zowel het eten als de plek bij Vrienden van Jacob zijn te gek. Officieel is het geen kasteel maar een landgoed, maar dat voelt net zo chique 😉 Ik bracht ooit een bezoek aan de kamers en weet dat je hier ook heel mooi kunt overnachten. Daarbij is het restaurant dus ook absoluut de moeite waard. Er was zo creatief op het thema ingespeeld; we kregen zelfs een klein gerechtje geserveerd ín een roos. Kijk nou hoe lekker het eruit ziet:

landgoed duin en kruidberg

landgoed duin en kruidberg

Op de IENS Carte Blanche pagina zie je welke voorgaande edities er allemaal geweest zijn, en welke er weer aan gaan komen. Ik ben heel benieuwd!

In de vlog die ik maakte zie je nog meer van deze sprookjesachtige avond. Vind je het leuk? Abonneer je dan meteen op mijn YouTube kanaal =D

landgoed duin en kruidberg

Mijn vriendin Selina en ik als Belle en het Beest. 1x raden wie er als het beest moest… 😉

Over de auteur

2 comments

  1. Malou | Blonde Blossom 2 juni, 2017 at 09:43 Beantwoorden

    Wat mega leuk dit! En ook echt ongelofelijk leuk dat je daarbij was, wat zie je er prachtig uit. Vind dat echt een heel leuk concept zeg, en zo’n Belle en het Beest thema is natuurlijk al helemaal geweldig en sprookjesachtig. Malou x

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: