Villa Massa limoncello + cocktailrecept

0
villa massa

Italië staat wereldwijd niet alleen bekend om een overheerlijke keuken maar ook om de uitzonderlijke koffie. In het hele land wordt espresso – eenvoudig caffè genoemd – op elk moment van de dag gedronken.

Limited edition

Na het eten wordt espresso vaak met limoncello geserveerd zodat het Italiaanse diner  perfect in stijl wordt afgesloten. Speciaal voor dit Italiaanse koffiemoment in Nederland lanceert Villa Massa Limoncello samen met Boretti de limited edition Villa Massa Barista. Een prachtige en luxe espressomachine met een uniek design van bekende kunstenaar Frank E Hollywood. Elk kopje espresso uit deze machine zorgt voor een Italiaans moment bij je thuis.

limoncelloscorza120725130238

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet alle limoncello even lekker vindt. Er zitten bepaalde soorten tussen die naar mijn idee qua smaak wat weghebben van WC Eend. Ugh. Zo niet Villa Massa. Deze limoncello is zacht, zoet en friszuur tegelijk. I like a lot. In mei beleefde ik met Villa Massa een ontzettend leuke middag. We werden in Biro’s door de stad gereden langs verschillende restaurants, waar we gerechten en drankjes met limoncello proefden. Roy Boere schreef dit leuke stuk erover, waar je  mij ook voorbij ziet komen op de foto’s. Klik hier voor een filmpje dat ik maakte van de Biro rally.

IMG-20140515-WA0002

Limoncello kan je ijskoud uit de vriezer drinken, maar je kunt er bijvoorbeeld ook limoncello spritz of een andere lekkere cocktail van maken. Ik heb een super lekkere voor jullie uitgezocht: Villa Massa Blush.

Villa-Massa-Blush_cosmo_article_644x563

Dit heb je nodig:

Tumblerglas | maatje

Ingrediënten:

Villa Massa limoncello | cranberrysap | Sprite of 7-up | citroen

Zo maak je het:

Vul een tumblerglas met veel ijs. Schenk 3,5 cl Villa Massa in het glas. Vul het glas met 60 cl Cranberry sap tot 3 cm onder de rand. Roer de mix door met een lepel en voeg 12 cl Sprite/7-up toe. Garneer met een citroenpartje. Cheers!

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: