Jip en Jij | passie voor gezonde voeding

3

Diëtiste  Janneke Koeman stuurde mij begin januari een heel leuk mailtje. Ze schreef onder andere dit:

Wat goed dat jij met de blog mensen weer motiveren om gezond te eten. Als diëtist kom ik regelmatig verwarring tegen bij mijn cliënten: ‘wat is nu gezond? ‘Veelal niet de producten die je in de supermarkt tegenkomt. Onder het motto: als je vindt dat het beter kan doe het dan ben ik een healthy producten lijn aan het opzetten met superfoods, glutenvrije en suikervrije muesli en nog veel meer.

jipenjij

Superleuk, zo’n berichtje van een diëtiste met een moderne insteek. Haar healthy productenlijn heet Jip en Jij en ik mocht het uitproberen!

Op de vrolijke website wordt je verwelkomt door een prachtig poppetje genaamd Jip. Jip wil graag dat je geen fabrieksproducten meer hoeft te eten, maar puur en healthy. En jij?

Untitled

Ik kreeg een pakketje thuisgestuurd met een aantal leuk verpakte producten. De verpakking past bij de gedachte achter Jip en Jij: transparant, what you see is what you get en wederom het leuke poppetje.

Untitled

Mijn dag begon ik met de Zippy muesli. Ik at het met magere yoghurt en verder niks. Vaak maak ik van mijn yoghurt zelf nog iets smaakvols, maar dat was in dit geval niet nodig. Smaak genoeg!

Untitled

Het was een kleurig geheel van pitten, zaden en gedroogde bessen. De quinoa geeft de muesli een knapperige bite. Ik nam het mee om in de trein te eten en zelfs na 20 minuten op mijn yoghurt gelegen de hebben was het nog heerlijk knapperig, dikke plus!

Untitled

In de loop van de ochtend was het tijd voor de skinny happy berry cookies, die per twee verpakt zaten. De koekjes zijn lekker broos maar niet droog, en je ziet de bessen zitten! Yum. Deze lekkernij deelde ik met wat klasgenootjes die net zo enthousiast waren.

voordelen_cracker

Tijdens mijn ‘dip moment’ aan het einde van de middag at ik de kaascrackers. Nouja, ik deelde ze wederom met klasgenoten omdat ze na de cookies ook wel erg nieuwsgierig waren naar deze crackers. Wederom een schot in de roos; de smaak van de oude kaas was heerlijk.

jipenjij3

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van de producten van Jip en Jij? In de webshop vind je alle producten en kan je ze direct bestellen.

 

Over de auteur

3 comments

 1. Fleur 19 maart, 2014 at 01:02 Beantwoorden

  Ik dacht na dit artikel en de foto’s… mmm, klinkt goed. Tot ik naar de website ging. 12,50 voor 10 kaascrackers?! Sorry hoor, dan kan het nog zo ‘eerlijk en gezond’ zijn, maar dan ga ik toch liever naar de supermarkt of bakkerij. Voor de rest ziet het er goed en leuk uit (voor mensen met te veel geld ;))!

  • Kelly 19 maart, 2014 at 14:04 Beantwoorden

   Hi Fleur, dankjewel voor je reactie. Ik snap je, het is inderdaad vrij prijzig. Nu vind ik de koekjes bijvoorbeeld het zeker waard. Ik snap deze bedragen ook wel, het wordt met veel zorgvuldigheid geproduceerd op kleine schaal, dan liggen de kosten vrij hoog.

   Groetjes

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: