Dit zijn mijn favoriete Lidl producten!

0
luipaard print

Mijn boodschappen haal ik graag bij de Lidl. Het is lekker dicht bij mijn huis, ze zijn voordelig en ik vind dat ze goede producten hebben. Ja, het komt wel eens voor dat ik iets niet kan vinden bij Lidl (zoals plantaardige melk of kokoswater). Maar het komt ook regelmatig voor dat ik speciaal voor bepaalde producten naar deze supermarkt ga.

Met enige regelmaat post ik een Instastory wanneer ik in de Lidl loop en weer iets leuks/nieuws/lekkers tegenkom (zoals sportkleding, een tajine of een complete vers brood afdeling). Ik krijg daar altijd zo veel reacties op! Onwijs leuk, en dat bracht me ook op het idee om dit te schrijven. Want ik geloof (ook als ik naar mijn vriendinnen kijk), dat heel veel mensen graag hun boodschappen bij Lidl halen, en dat iedereen ook zijn eigen favorieten heeft.

Ik dacht: het is een tof idee als ik mijn favorieten met jullie deel, en dat jullie mij dan ook vertellen voor welke producten jij speciaal naar de Lidl gaat. Let’s go!

Griekse yoghurt emmer

Als ontbijt eet ik graag yoghurt met granola en fruit. Nu vind ik yoghurt vaak vrij zuur, en daarom ben ik zo’n fan van Griekse yoghurt. Die is zacht van smaak, en heerlijk romig. Zo’n grote emmer is mega handig omdat je er lang mee doet – en yoghurt bederft toch niet snel.

Honing met walnoten

Ik dacht eerst dat deze tijdelijk was (tijdens de Griekenland weken), maar de honing met walnoten is er dus altijd. Ik vind hem goddelijk door Griekse yoghurt met wat plakjes banaan.

honing walnoot

Je kan wel zien dat ik een grootverbruiker ben want de pot is bijna leeg!

Gerookte zalm

Normaal gesproken vrij prijzig, maar zó lekker. De gerookte zalm van de Lidl is fijn geprijsd; als ik het goed heb zo’n €4,- voor 200 gr. Ik eet het ’t liefste op een bagel met roomkaas, en dan wat citroensap en bieslook bovenop.

Dadelbrood

Zooooo lekker naast blauwe kaas (hij doet het perfect op een kaasplank), maar stiekem ook top zo uit ’t vuistje. Gewoon tussendoor, als ik zin heb in iets lekker zoets.

dadelbrood

Verse munt

Ik drink graag verse muntthee, en daarbij gebruik ik dit kruid ook vaak in salades (zoals in deze couscous salade) of door een lekkere smoothie. Bij andere supermarkten vind ik munt schandalig duur, en bij Lidl is ‘ie prima te betalen. En je krijgt een flinke bos, ook fijn!

Primitivo uit Puglia

Mijn nieuwste ontdekking! Een heerlijke fruitige, kruidige rode wijn uit Zuid-Italië, die het goed doet bij kaas maar ook top smaakt bij pizza (heb ik ontdekt). Wederom vriendelijk geprijsd met €4,-.

primitivo puglia

Verspakketten

Dit is toch een partij handig! Wel koken met verse ingrediënten, maar niet teveel nadenken; ook wel eens fijn. Mijn favoriete verspakket is die voor pompoensoep en couscous. Alle ingrediënten zitten erin, en je hoeft alleen het recept maar te volgen. Ideaal!

Buffelmozzarella

Tomaat – mozzarella – basilicum. Dat vind ik toch wel zo’n goddelijke combinatie! Nu is het, vooral bij zo’n simpele salade caprese, van groot belang dat de ingrediënten van goede kwaliteit zijn. Gewoon mozzarella (van slechte kwaliteit) kan nog wel eens rubberachtig zijn, en daarom gebruik ik graag deze heerlijke, romige buffelmozzarella. Krijg er spontaan trek van 😉

buffelmozarella

Let ook op de poezenoortjes in de schaduw 😉

Kattengrit

Tot slot een fijne tip voor kattenbezitters (uhm, kattenpersoneel 😉 ); het kattengrit in de blauwe karntonnen doos is echt heel fijn! Het klontert goed, het zorgt dat je geurtjes veel minder ruikt en met 2 katten hoef ik de bak (wel elke dag scheppen natuurlijk) maar 1x in de ongeveer 9 dagen te verschonen.

Dat waren mijn favorieten! Ik koop natuurlijk nog veel meer bij Lidl, maar voor deze producten ga ik echt alleen speciaal naar deze winkel.

Wat ik je nog even wilde vertellen: ik heb een langdurige samenwerking met Lidl lopen, maar dit specifieke artikel is niet door Lidl bedacht. Het leek me gewoon leuk en interessant om te delen, en wellicht doen we inspiratie op van elkaar =) Wat zijn jouw favoriete Lidl producten?

PS: de jurk die ik op de omslagfoto draag is ook van Lidl: Esmara by Heidi Klum collectie

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: