Ad

Nieuw van evian: heerlijk zomers water met een fruitige smaak

1
evian

Afgelopen week stapte ik op een druilerige dinsdagavond op mijn fiets richting de Pijp, naar de opening van de MyJewellery pop-up store. De winkel was een groot shoppingparadijs en zag er helemaal happy uit met allemaal vrolijke kleurtjes. Ik bekeek de spulletjes, kletste wat bij met bekenden en toen viel mijn oog op 3 wel hele leuke, gekleurde flesjes evian. ‘Maar dat is toch gewoon water?’, was het eerste dat er in me opkwam. Dit zag er meer uit als een fris zomerdrankje. Na een kleine inspectie was ik erachter: het ging hier inderdaad om het welbekende water, maar dan met een fruitig smaakje.

evian

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet elk water met een smaakje even lekker vind. Vaak voeg ik liever zelf een citroentje toe dan dat ik voor water kies waar de smaak al aan zit. Mijn vriendin en ik besloten de 3 flesjes dus aan een kleine smaaktest te onderwerpen, om te proeven wat we hiervan zouden vinden. Ik nam een slok van de Druif & Roos en…wow, lekker! Apart ook, maar dan op een hele positieve manier. Ook de Citroen & Vlierbloesem en Framboos & Verbena vielen bijzonder goed in de smaak bij ons. Wat ik er zo lekker aan vond is dat het niet te zoet is, en ook absoluut niet te waterig. Daarbij is het niet alleen fruit wat er is toegevoegd, want er is meer dat de smaak zo lekker maakt.

evian

Fruits & Plantes

Nee, dit is niet de verkeerde schrijfwijze 😉 Dit is gewoon ‘fruit en planten’ in het Frans. Uuuh, planten? Ja zeker! Roos, vlierbloesem en verbena zijn planten, en geven net even dat extra’s aan water met een fruitsmaak.

Druif & Roos

De zoete smaak van de druif komt goed tot z’n recht, en er zit nét genoeg roos in voor een spannende twist.

evian

Citroen & Vlierbloesem

Deze variant is lekker fris dankzij de citroen, en wordt in evenwicht gehouden door de zachtzoete smaak van vlierbloesem.

Framboos & Verbena

Misschien ken je deze plant beter als ‘verveine’, zoals het vaak wordt aangeduid voor thee. De framboos is lekker zoet, terwijl de verbena zorgt voor een citrusachtige toon.

Fruits & Plantes wordt uiteraard gemaakt met het natuurlijke evian mineraalwater, en bevat daarnaast alleen een concentraat vanuit vruchtensap en natuurlijke aroma’s. Geen conserveermiddelen, koolzuur en kunstmatige aroma’s dus, en dat maakt het extra lekker.

evian

evian Fruits & Plantes is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf en on-the-go locaties zoals De Broodzaak en AH to go.

Welke smaak is jouw favoriet?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met evian

Over de auteur

1 comment

  1. vander wee patricia 28 maart, 2022 at 09:29 Beantwoorden

    goed dag ik dronk graag het evian met fruit en een bol fles waar kan ik dat nu nog komen ,ik ben van sleidinge en kocht het bij prik en tik maar die hebben dat ook niet meer kunt u mij helpen waar ik het kan kopen het is zo goed zeer goed zelf dank u en hoop dat u mij kunt helen of bestellen dag

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: