Ad

TIP | Vlees thuisbezorgd

3
vlees thuisbezorgd

Hier in Lelystad hebben we (naar mijn weten) 1 goede slager, die helaas niet bij ons in de wijk zit. Gevolg: vaker dan gewenst belandt er een stukje vlees van de supermarkt op mijn bord. Ik heb niet elke dag behoefte aan vlees en denk altijd bij mezelf: als ik het doe, wil ik het goed doen. En daar hoort vlees van de supermarkt dus niet bij. Thank the lord voor de mogelijkheid om online goed vlees te kopen.

vlees-6132-600x600

Op vleesthuisbezorgd.nl vind je een zeer ruim assortiment aan horeca kwaliteit vlees. Rib-eye, ossenhaas, kalsfgehakt, wildzwijnfilet; je kan het zo gek niet bedenken of ze verkopen het.

webpage

Wat biefstuk betreft ben ik nogal, uuhhh, laat ik het maar gewoon zeggen: een zeikerd. Je moet echt wel met een heel goed stukje vlees aankomen (veel kauwen is geen optie) wil ik het lekker vinden. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik niet zeker wist wat ik moest verwachten toen ik hoorde dat er een pakketje van vleesthuisbezorgd naar me onderweg was. Meer dan eens heb ik meegemaakt dat ik na twee happen het stuk vlees naar mijn vriend doorschoof omdat ik naar mijn mening teveel moest kauwen.

20140821_194822

We ontvingen 2 mooie stukken rib-eye en twee kleine filet mignons. Ik bakte wat uitjes en champignons (heerlijke combi bij rood vlees) en ging aan de slag met het vlees. Dichtschroeien in de olie en vervolgens het vuur laag en wat boter erbij. Wat gestoomde groente ernaast en de test kon beginnen. WAUW! Serieus, dat is het eerste wat ik dacht bij de filet mignon. Super mals, sappig en vol van smaak. Kijk, zo eet ik graag een stukje vlees =) De rib eye was ook heel erg goed. Tig had gehoopt op 2 stukken (aangezien ik het altijd na 2 happen doorschuif) maar vandaag had hij pech, ik at mooi mijn eigen vlees op.

20140821_195506

Even de voordelen van vlees thuisbezorgd op een rijtje:

♥ Je hebt een zeer ruime keuze uit horecakwaliteit vlees

♥ De hoeveelheden zijn duidelijk aangegeven

♥ Het wordt de volgende werkdag, keurig verpakt (gevacumeerd, in een doos, in een stevige zilverkleurige bubbelplastic zak met daarin  koelelementen) bezorgd

♥ Het is echt mega lekker en mals

logoheader

Voor de nadelen hoef ik geen lijstje te maken, dat is er namelijk maar één (maar die is niet gegrond aangezien het een webshop betreft): van het zien van de foto’s online krijg je trek, en wil je dat het vlees dezelfde avond nog op je bord ligt. Dat gaat dus niet, je moet echt een dagje wachten 😉

Speciaal voor de lezers van Goodfoodlove heeft Vleesthuisbezorgd een kortingscode aangemaakt: vul bij het bestellen de code goodfoodlove in en je krijgt 10% korting op je bestelling.

Over de auteur

3 comments

  1. Frans Loos 3 september, 2014 at 09:02 Beantwoorden

    Ik bestel veel via internet. Tja, zo gaat dat. Het gemak dient de mij hierin. Ik kan lekker rondkijken zonder dat ik zoals in een fysieke winkel, onmiddellijk wordt gevraagd of ik geholpen wil worden. Op het internet kan ik kijken en vergelijken. En nogmaals vooral het gemak. Het wordt bezorgd. Ik hoef niet te sjouwen dus.

    Vlees thuisbezorgd ga ik uitproberen. Bedankt voor de tip. Ik kende deze webwinkel niet. Had er ook helemaal niet aan gedacht zelfs om dit via het web te doen.

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: