Vlog #3 | Nieuw haar bij Day & Night Hairdressers

2
day and night hairdressers

Een aantal weken geleden kwam ik in contact met Saskia, een oud collega van Transavia. We besloten gezellig samen koffie te drinken, en wat is het dan leuk dat je er op zo’n moment achter komt dat je na het vliegen allebei je hart gevolgd hebt en nu een eigen zaak hebt. Ik mijn blog dus, en Sas Day & Night hairdressers.

Ze vertelde enthousiast over het concept (kappers kunnen hun eigen stoel huren) en over het feit dat er inmiddels 2 locaties zijn. Ik vertelde haar over dat ik sinds een jaar of 3 mijn haar altijd laat kleuren bij de kapper en dat ik sindsdien nooit meer ongelukkig met een mislukte kleur heb rondgelopen.
Een paar dagen later appte ze me: dat kapster Natalia het leuk zou vinden om mijn haar te doen. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen!

Vlog

Ik kan natuurlijk vertellen wat & hoe ze het precies deed, maar het leek me veel leuker om het te filmen. Daarom hierbij mijn nieuwste vlog! Inclusief nieuw haar 😉 En omdat ik toch bezig was, heb ik het opengingsfeest van restaurant 3 Zussen (waar we die avond heen gingen) ook gefilmd. Enjoy!

Werkt de video niet? Klik dan op deze link om hem alsnog te bekijken.
Naast een goede knip & kleurbeurt kan je bij Day & Night ook terecht voor een fijne massage, manicure of wasbeurt. Wil je in contact komen met de kapster die mijn haar mooi maakte, Natalia? Stuur me dan gerust een berichtje!

Volg je Goodfoodlove al op: Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin | Pinterest | YouTube

Ik vind het superleuk als je je abonneert op mijn YouTubekanaal =D

Over de auteur

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

driving north

TIP | Drive-in bioscoop Driving North

Afgelopen maandag heb ik iets fantastisch ontdekt in Amsterdam! Denk je in: een gigantisch scherm, een goede film, heerlijke hamburgers, marshmallows in het vuur en ...