Deze toffe mini barbecue neem je zo mee op de fiets!

0
una grill

Ben jij gezegend met een tuin? Halleluja! Je kunt gewoon altijd barbecuen, en dan is het nog legaal ook 😉 Mede-Amsterdammers, en iedereen die waar dan ook woont die geen tuin (of groot balkon) heeft, zal mijn struggle echter ook ervaren: je wilt barbecuen maar je hebt er eigenlijk geen plek voor. Het park (behalve het Vondelpark dan, daar mag het niet meer #bummer) is de uitgelezen plek voor een lekker avondje grillen. Nu is het vrij onhandig om je hele BBQ mee te slepen, en op een wegwerp BBQ past niet al te veel. Dames en heren, daar is nu een fantastische oplossing voor: de UNA Grill! Een draagbare barbecue die er ook nog eens heel mooi uit ziet.

Het is dus simpel gezegd een portable barbecue: eentje die je echt met het grootste gemak meeneemt op de fiets. En daar heb je niet eens een krat voor nodig! Ik vind deze BBQ, die dankzij Kickstarter het levenslicht zag, echt te gek en daarom wil ik hem ook graag aan jullie laten zien.

draagbare barbecue

Op de fiets

Of mee in de auto natuurlijk, want de barbie kan overal mee naartoe. Ideaal voor in het park, voor wanneer je op vakantie gaat maar ook wanneer je lekker op je eigen balkon blijft. Leuk voor een romantisch diner voor twee ♥

Toffe kleurtjes

De UNA grill is niet alleen heel handig, hij ziet er ook nog eens te gek uit. De barbecue is verkrijgbaar in 5 kleuren: pastel blue, cream white, strawberry red, graphite grey en mint turqoise. Ik heb de laatste kleur ontvangen en die is so pretty!
Extra tof aan de draagbare barbecue is dat hij van die leuke details heeft (zoals speciale inkepingen om je satéstokjes in rond te draaien), dat je hem zo uitvouwt en in elkaar zet, en dat veel onderdelen geschikt zijn voor de vaatwasser. Stoer, mooi en makkelijk dus.

Like it?

Spiksplinternieuw is de mini grill, en nu nog alleen te verkrijgen via het Kickstarter project. Via deze link kun je de barbie bestellen; dan kost het je €99,- terwijl hij straks voor €149,- in de (virtuele) winkel komt te liggen. Je moet wel een béétje opschieten, want voor deze prijs hebben ze er niet heel veel meer. Tip: dit is dus echt een te gek cadeau voor als je de komende tijd een housewarming hebt!
Extra leuk: de komende tijd verschijnen er wat heerlijke BBQ recepten online die je perfect kunt bereiden op deze coole barbecue =D

 

BewarenBewaren

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: