Foodpost favourites #4

0
Foodpost favourites

De postbode komt regelmatig langs om me te verblijden met leuke & lekkere pakketjes. In Foodpost Favourites zet ik mijn favorieten op een rijtje. Omdat ik afgelopen week maar een paar dagen in Nederland was, en ik tijdens mijn wintersport in Risoul even vrij neem, geen Smaak van de Week deze week. Maar wel te gekke producten!

Kennen jullie Bites we Love al? Ik vind het echt een uitkomst! Je kan hier een abonnement nemen op lekkere tussendoortjes, de bites. Ik kreeg een doos toegestuurd met bites voor 4 dagen. Ik liet me verrassen, maar je kunt ook zelf jouw favoriete bites kiezen. Met nootjes of chocolade, healthy of lekker zoet, wat je wilt! Ik vind de combinatie van ongebrande noten, kokos en chocolade het allerlekkerst. Dit is echt zo’n perfecte snack voor 4 uur, als je trek krijgt in iets lekkers =)

mymuesli

Nog zo’n tof product dat je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen: Mymuesli. Op de website kan je jouw favoriete ingrediënten bij elkaar zoeken en zo jouw persoonlijke muesli bestellen. Geen inspiratie? Mymuesli heeft zelf ook heerlijke mixen bedacht. En, als extra bijmaker voor mij: een paleo versie! Die kan ik dus mooi tijdens mijn challenge deze maand eten. Ohja, ook al eet je geen paleo: deze mix is echt mega lekker =D

lovechock ballen

Mijn favourite raw chocolade Lovechock is lekker bezig met nieuwe producten. Vorige maand ontving ik deze hazelnoot/vanille balletjes, die ik echt heerlijk vind wanneer ik chocolate cravings heb.

lovechock

Van de week werd ik ook verblijd met deze nieuwe raw chocolate repen, die door de toevoeging van Mylk (vegan melk op basis van hazelnoot) de smaak van melkchocolade krijgen – maar dan hele lekkere. Ik heb per ongeluk in 1 x een halve reep opgegeten, dus ik denk dat dat genoeg zegt 😉

 

freixenet

Bubbels! I love bubbels. Op de een of andere manier dacht ik altijd dat Freixenet – niet zo lekkere – zoete wijn maakte. Daar zat ik dus mooi even naast! Deze fles cava is limited edition, en hij is echt mega lekker! Niet zoet, wel fruitig. En met een lekker bubbeltje, maar niet zo hard dat ‘ie je neus uit komt (letterlijk). Ik heb ontdekt dat het bijzonder lekker smaakt bij milde kaasjes.

Tony's chocolonely

Hier werd niet alleen ik, maar ook vriendlief HEEL blij van. Tony’s chocolonely maakt elk jaar limited editions, en ze hebben besloten dat de popcorn/discodip/melk en de amandel/zeezout/puur in het vast assortiment komen. Mega goed idee, want ze zijn allebei idioot lekker.

Van Karakter uitgevers ontving ik de Food Factor: een dikke pil bomvol informatie over hoe het lichaam nu precies werkt en hoe het reageert op voeding. In het boek wordt ook een 28 dagenplan beschreven waarbij je al die tijd alle suikers, granen en soja uit je eetpatroon verbant, en deze vervangt door goede vetten, fruit, groente en vezels. Het heeft wat raakvlakken met paleo dus, en ik denk serieus dat het een goede reset voor je lijf kan zijn. Mocht je het boek willen bestellen kan dat via deze link:


madara

Ik ben natuurlijk gek op food, maar ik word ook héél blij van dit soort post. Madara is een merk die natuurlijke cosmetica maakt. Op mijn werkplek bij #workmode had ik al meerdere meiden hier heel enthousiast over gehoord, dus ik was heel benieuwd. Ik kreeg een setje met een dagcrème, nachtcrème, micellar water, een gezichtsreinigings foam en een tinting fluid, een lichtere vorm van foundation. De crèmes ruiken lekker, zijn romig maar niet heel dik, smeren goed uit en trekken snel in en voelen heerijk op mijn huid. Zelfs de nachtcrème (dat ik al een tijd niet meer gebruik) vind ik lekker, en mijn huid voelt ’s ochtends zacht aan. De foam maakt goed schoon en als ik daarna het water gebruik is mijn gezicht echt super fris. Aan de tinting fluid moest ik heel erg wennen: de geur is nogal planterig en hij geeft geen dekking. De geur is echter snel verdwenen en wanneer mijn huid geen vlekjes oid heeft vind ik hem juist perfect: je ziet niet dat je iets op je gezicht hebt, maar je krijgt wel een mooie healthy glow. Heel fijn! Ik snap waarom mensen zo’n fan zijn van dit merk.

cocio

Nog meer chocolade! Jullie hebben Cocio al eens eerder voorbij zien komen op Goodfoodlove. De Deense chocolademelk heeft nu ook een pure variant, die je zowel warm als koud kan drinken. Het flesje kan gewoon in de magnetron. Toch vind ik hem ijskoud het allerlekkerst.

notenmelk

Last but not least deze notenmelken, die vanaf nu bij de AH to go te koop zijn. Amandelmelk vind ik normaal veel te weeig, maar deze vind ik echt lekker! Hij is gezoet met dadel (en niet met suiker) en beide soorten bevatten 20% noten, wat veel meer is dan de gemiddelde notenmelk (bizar he, notenmelk met zo weinig noot). Die met cashew vind ik helemaal lekker: daar zit cacao bij en het is gezoet met kokosbloesemsuiker. Ik kan me voorstellen dat dit ook heel lekker is met havermout, maar ik vind ze zelfs los top.

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: