Gaypride 2016: de leukste inhakers

0
kromkommer gaypride

Je voelt het als je door de stad loopt: er is iets gaande in Amsterdam. Regenboogvlaggen sieren menig straat, brievenbussen kleuren roze en overal worden feesten en festivals georganiseerd. De stad is trots, en daar ben ik dan weer trots op. Gaypride 2016 is begonnen, en dit jaar is extra speciaal omdat het Europride is. Nederland wil hiermee iets betekenen voor voor de mensenrechten van Europese landen. ‘Join our freedom, feel free to join us’ is de mooie, treffende slogan. 

gaypride amsterdam

Vorig jaar vaarde ik voor het eerst mee tijdens de canal parade, en wat ik daar meemaakte is bijna niet in woorden uit te drukken. De stad ontplofte zowat, in de goede zin van het woord. Het is oprecht het állervetste feest geweest wat ik ooit heb meegemaakt. Dit jaar heb ik het geluk dat ik weer op een boot mag staan, ik kan nu al niet meer wachten. Om vast een beetje in de stemming te komen heb ik een paar leuke inhakers verzameld. De omslagfoto is van Kromkommer =) Happy pride!

HEMA

hema gaypride

Rookworst ♥ rookworst en tompoes ♥ tompoes. Ik vind dit briljant.

Nuon

nuon gayprideHet maakt Nuon niet uit hoe je geaard bent.

Tony’s Chocolonely

tony's chocolonely gay bar

Een chocolade Gay bar. Top!

Post NL

post NL gay pride

De brievenbussen hebben er nog nooit zo goed uitgezien 😉

Gemeente Amsterdam

Ook de gemeente doet mee en heeft het iamsterdam sign in regenboogkleuren gemaakt.

En zebrapaden!

Albert Heijn

Albert Heijn to gay, ik hou ervan.

Wat is jouw favoriete inhaker? En ben je erbij dit jaar?

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: