Good News #4

0
good news

Luitenant Cornelis komt tot leven in Amsterdam

Restaurant Luitenant Cornelis opent begin maart 2016 aan de Voetboogstraat 15, in Amsterdam een ‘Dutch Food’ concept. Lt. Cornelis is gevestigd in een sfeervol en historisch pand midden in de Amsterdamse binnenstad dat vroeger als opslag diende. De Voetboogstraat speelde een belangrijke rol in de Nederlandse geschiedenis. Bij restaurant Lt. Cornelis willen ze gasten een originele ‘Dutch Food’ ervaring geven. De Hollandse gerechten worden hierbij in ere gehouden, maar wel op een moderne manier. Het is een mooie combinatie van de geschiedenis en de moderne tijd van nu in zowel het eten als in het interieur.

b8d4dea1-57b7-4f3d-9636-30d80f6790c8

Australian breidt koffielijn uit met drie varianten

Het Nederlandse merk Australian heeft het assortiment uitgebreid met 3 nieuwe varianten biologische koffiebonen én die zijn vanaf nu exclusief te vinden in de schappen van Albert Heijn. Wij zijn in elk geval super gek op de chocolade van Australian, dus zijn benieuwd naar deze koffiebonen.

National Chili Day- Heetste hamburgerwedstrijd van Nederland

Misschien is het je neit ontgaan, maar Hard Rock Café Amsterdam organiseerde ter gelegenheid van deze pittige feestdag de heetste hamburgerwedstrijd van Nederland. Tien dare devils gingen onder toeziend oog van supporters de strijd met elkaar aan. Stijgende temperaturen, bezwete voorhoofden en hier en daar zag je een traan tijdens de heetste hamburgerwedstrijd van Nederland. Wie als eerst de had hamburger heeft verorberd won de hoofdprijs: één jaar lang gratis hamburgers. Damian Skalski (34) uit Noorwegen verorberde in 1.31 minuut deze prijs.

26297-4422
Winnaar: 5e van links met het blauwe shirt

Pimmr

Sinds december 2015 is er weer een super leuke app in de App Store bijgekomen! Je kan er super snel leuke restaurants mee vinden die perfect bij je passen en het heet Pimmr! Ze hopen dat zo veel mogelijk mensen Pimmr gaan uitproberen, zodat op basis van jouw feedback de applicatie steeds verder kan ontwikkelen. De mening van iedereen die een passie heeft voor eten en restaurants is hiervoor enorm waardevol! Leuk is dat ze voor iedereen die Pimmr uitprobeert een fantastische winactie hebben: Iedereen kan zich aanmelden op de website: pimmr.com; en nodig met een unieke link je vrienden en familie uit om dit ook te doen. Onder de deelnemers verloten ze geweldige prijzen, waaronder een diner voor twee bij Ron Gastrobar in Amsterdam en twee kaartjes voor het compleet uitverkochte Adele-concert in de Ziggo Dome! Hoe vet is dat!

pimmr-rebrand-3.0-logo-a

Jord Althuizen en Niven Kunz stelen de show bij Ellis Gourmet Burger

En we hebben nog meer burger nieuws in Nederland. Na succesvolle edities in België vond deze week de eerste Nederlandse burger guerilla van Ellis Gourmet Burger plaats. Veggie lover Niven Kunz en meat head Jord Althuizen trokken beide alles uit de kast om de ultieme burger te maken. In de bomvolle zaak aan de Prinsengracht serveerden de chefs totaal uiteenlopende burgers van ongekende kwaliteit. The search for the perfect burger is de lijfspreuk van Ellis Gourmet Burger en dat is precies wat Kunz en Althuizen deden. De twee jonge topchefs serveerden ieder een burger die tot stand was gekomen vanuit hun eigen filosofie.

ImageProxy (1)

2 uurtjes varen en roadtrippen door Zuid-Engeland met DFDS

Heb jij een stel zeebenen en houd je ook van autorijden door prachtige landschappen? Vaar dan eens met DFDS naar Dover, gevolgd door een roadtrip door Zuid-Engeland! Dankzij twee vernieuwde schepen vaart DFDS nu nog vaker in twee uurtjes van Calais en Duinkerken naar Dover. Je komt aan bij de beroemde ‘White Cliffs’ en stapt vervolgens voor een roadtrip in je eigen auto om de ruige natuur, Stonehenge en de oude fossielen langs de Jurrasic Coast te verkennen. Engeland niet culinair? ’s Middags is het tijd voor high tea en ‘s avonds dineer je met oesters en gin.

Weetje!!

Nederlanders besteden 37,5 minuten per dag aan het bereiden van een avondmaaltijd. Het onderzoek werd in februari 2016 in opdracht van Siemens representatief uitgevoerd door Panelwizard Direct onder 534 Nederlanders van 18 jaar en ouder met in ieder geval een oven en magnetron of een combi-oven.
easrtjrtka

Popsicle Bar Nederland

Ooit gehoord van een Popsicle Bar? Nee? Kan kloppen! Want in maart hebben we de primeur in Nederland! IJSMANSCHAP opent zijn deuren in Amsterdam West en is hiermee de eerste Popsicle Bar in Nederland.


Wat vinden jullie van deze derde editie? Laat gerust een reactie achter, vinden we leuk om te lezen!

Over de auteur

Redactie - Robyn

Uit eten gaan, reizen of een combinatie ervan: dat zijn de dingen die Robyn het liefste doet! Ze houdt zich bezig met de marketing achter Goodfoodlove, bezoekt events en brengt daar smakelijk verslag van uit.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: