Smakelijk en vers afhalen bij Steve’s stove

1
steve's stove

Af en toe kan ik echt genieten van een Hollandse hap. Bij Nederlands eten denk ik niet alleen aan bloemkool of hutspot, maar bijvoorbeeld aan een lekker stoofgerecht. Ik kook graag, maar aan zo’n maaltje waag ik me niet zo snel omdat ik er geen geduld voor heb. And that’s where Steve’s Stove comes in!

steve's stove steve's stove

Ik vind take-away een rotwoord, maar dat is officieel wel wat Steve’s Stove is. In een grote keuken in Amsterdam worden dagelijks de lekkerste stoofgerechten klaargemaakt en met elektrische auto’s naar 1 van de 3 Steve’s gebracht. Zowel op de Beethovenstaat, als op de Kinkerstraat en in de Czaar Peterstraat kan je dagelijks terecht voor een lekker vers maaltje. Er is keuze uit 5 hoofdgerechten, waarvan sowieso 1 vega. Jawel, ook een stove kan super lekker zijn zonder vlees. Daarbij kies je 2 bijgerechten zoals zoete aardappel, geroosterde groenten of aardappel/knolselderijpuree.
IMG_0120 steve's stove
Mocht je ter plekke een snelle hap willen doen kan je ook even aan de grote tafel gaan zitten. Is het rotweer? Dan hoef je gelukkig niet op de fiets: Deliveroo, Foodora en Tante Bep komen het eten met liefde bij je thuisbezorgen. Toch zou ik even langsgaan als ik jou was, al is het maar om vast de watertanden bij de lekkere geur van het eten. Of om zo’n cool Pulp fiction biertje (of iets anders lekkers uit de shop) te scoren.
steve's stove steve's stove

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: