Hotspot: superverse sushi bij The Oysterclub

0
the oysterclub

’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds, als je het mij vraagt is elk moment geschikt om goede sushi te eten. Toch kies ik er vaker voor om het als diner te eten. Best lekker hoor, bij een goede all you can eat. Dacht ik! Toen had ik de sushi van de Oysterclub dus nog niet geproefd…

ae01dbf565f199a0a2f360a03fc2

Laatst mocht ik aanwezig zijn bij een perslunch van The Oysterclub, een restaurant in het olympisch stadion, waar eerst Vak Zuid zat. De zaak heeft een frisse, chique en moderne uitstraling maar doet onder andere door een aantal ronde tafels gezellig aan. Het gedeelte midden in de zaak waar verse oesters liggen en de sushi chefs hun gerechten bereiden trok meteen mijn aandacht: ik hou ervan om te zien met welke producten er gewerkt wordt en hoe het eten bereid wordt.


DSC_2735_2

Voor deze gelegenheid was een groepje bloggers uitgenodigd om te genieten van gerechten van de nieuwe kaart. En genoten heb ik! De sushi is werkelijk to die for: ik ga zeker nog een keer terug voor de sushi met pekingeend en de tiger roll. Nu was de sushi deze dag ‘slechts’ en voorgerecht en kon ik daarna ook nog genieten van onder andere gefrituurde garnalen met terriyaki mayonaise, tonijnspiesjes en crispy peking duck (op een flammkuche!). De grap is dat ik normaal niet van gefrituurd eten houd, en dat gegrilde tonijn ook niet tot mijn favorieten behoort. Surprise: ik vond beide gerechten hier echt mega lekker. Kwestie van top ingrediënten + een kok die precies weet wat hij ermee moet doen.

DSC_2722

Wat ik een dik vet pluspunt vind aan The Oysterclub is dat je de hele dag door van de dinerkaart kunt bestellen. Bij 9 van de 10 lunchzaken kan je een broodje, salade of misschien een biefstukje bestellen, maar geen lekkere warme gerechten. En laat ik warm lunchen nu net heel erg lekker vinden =) The Oysterclub is een prachtige plek voor een zakenlunch, maar zeker niet alleen geschikt voor ‘kantoormensen’. Iedereen die van goed, vers en erg lekker eten houdt is hier aan het juiste adres.

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: