Dít zijn de nieuwe limited Tony’s Chocolonely repen!

0

Je zag hem misschien al aankomen: zodra het einde van de zomer nadert, komt Tony’s ons even opvrolijken. Want chocolade, daar worden we allemaal blij van toch? Vanaf nu liggen er – tijdelijk! – drie nieuwe smaken in de winkel.

Naast de nieuwe vaste smaken die Tony’s jaarlijks aan het assortiment toevoegt, introduceren ze ook altijd 3 limited editions: bijzondere smaken die slechts in een beperkte oplage gemaakt worden en maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. Zolang de voorraad strekt dus, en die voorraad zal met deze smaken vast heel snel op zijn…

De nieuwe limited editions zijn:

Donkere melk 42% rogge zeezout

Aaaah daar is ‘ie weer: donkere melk! Melkchocolade, maar dan met meer cacao. Ik ben dus mega fan. Tony’s omschrijft deze reep als ‘’n Broodje Tony’s; knapperige rogge met een snufje zeezout in de nieuwe donkere melkchocolade met 42% cacao.’ De inspiratie hiervoor werd opgedaan uit een Britse reep gemaakt met brood, hoe grappig is dat. De reep heeft een heerlijke crunch en het heeft ergens iets hartigs, wat ik echt mega lekker vind.

limited tony's chocolonely

Melk 32% stoofpeer

Hoor je de kerstklokken al luiden? Stoofpeertjes doen me altijd aan de feestdagen denken: mijn moeder maakt namelijk de allerlekkerste. De peren die voor deze reep gebruikt zijn komen vanuit een Nederlands fruitbedrijf; helemaal milieu-proof dus. Tony’s heeft er nog wat kaneel en citroen aan toegevoeg en… het resultaat mag er zijn!

limited tony's chocolonely

Wit 28% stracciatella

Dit is het ‘toetje’ onder de limiteds: romige witte chocolade met stukjes pure chocolade én cacao nibs. Een soort stracciatella ijsje dus, maar dan anders 😉

limited tony's chocolonely

Kadoosje

De 3 limited repen zitten verpakt in een kleurrijk en vrolijk doosje, gewoon als verrassing voor jezelf of om kado te doen aan je BFF, buurman of secret crash. Je kunt de repen natuurlijk ook gewoon los kopen, ze zijn vanaf 1 september 2017 tijdelijk verkrijgbaar bij Marqt, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR, Jamin en cadeau- en delicatessenwinkels.

Welke van deze smaken lijkt jou het lekkerst?

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: