Raar maar waar: het frietje chocoladesaus is hier!

0
frietje chocoladesaus

Van een lekkere puntzak patat met mayo kan ik op z’n tijd intens gelukkig worden. Van een heerlijke reep chocolade ook, vooral als het puur is, of met karamel. Maar de combi van friet en chocolade, dat is er een waar ik niet eerder aan gedacht had. Hand Off My Chocolate dus wel, want zij komen nu met een wel heel bijzonder patatje.

De Hands Off My Chocolate Friet is het allereerste frietje chocoladesaus van Europa. Uit onderzoek dat het chocolademerk uitvoerde blijkt dat de helft van de mensen haar chocolade het liefst alleen opeet, zonder grijpgrage handen van anderen in de buurt. Voor friet geldt precies hetzelfde. Er is niks vervelender dan hongerige mensen om je heen die allemaal een patatje van je willen. Voordat je het doorhebt, is je reep chocolade of zak friet al op en kom je zelf bedrogen uit. Guilty as charged I am, want ik maak mezelf daar bij anderen dus ook schuldig aan.

Frietje chocoladesaus

De twee food startups hebben hun krachten gebundeld en komen met het unieke frietje dat je met niemand hoeft te delen. Hands Off My Chocolate Friet. Oftewel: frietje chocoladesaus. Raar? Misschien. Lekker? De twee creatievelingen zijn in ieder geval razend enthousiast over hun nieuwe lancering.

frietje chocoladesaus

De zoete chocolade en de zoute friet brengen een unieke smaakbeleving die nog niet eerder in Europa is verschenen. Door de eerlijke, Belgische chocolade te serveren met de ambachtelijk gebakken friet ontstaat een frietje waar velen heel nieuwsgierig naar zullen zijn (ik in ieder geval wel!!).

Onder de naam Hands Off My Chocolate Friet staat het patatje chocoladesaus als special* op de kaart bij alle vestigingen van Frietboutique. Ik ben hier dus echt mega benieuwd naar en race van de week zeker even langs de Frietboutique in Amsterdam (in Rotterdam vind je er ook een).

Wat denk jij: is dit een goede combi? En zou jij het proberen?

De limited edition Hands Off My Chocolate Friet is verkrijgbaar tot en met 8 juni.

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: