Smaak van de week #9 | Planten, Peugeot & piste’s

0
goodfoodlove

Afgelopen week begon in Nederland en eindigde in Italië. Uiteraard kwam daar weer veel lekker eten bij kijken 😉

Vorige week vrijdag werd ik gebeld door Vrouw magazine: of ik het leuk vond model te staan voor een kledingmerk dat in het blad zou komen. Maar natuurlijk! Mijn haar ging in de krul, ik werd mooi opgemaakt en poseren maar. Daar zijn ook foto’s van, maar die mag ik nog niet laten zien. Nog even geduld, dan deel ik de foto’s die in het blad komen natuurlijk ook met jullie.

Na de shoot ging door naar restaurant de Kas. Door Puur PR was ik uitgenodigd om Sara te ontmoeten, die dit mega leuke lampje ‘Bulbo’ ontworpen heeft die ervoor zorgt dat (eetbare) planten beter groeien. Binnenkort meer hierover, want het is echt een tof product. Natuurlijk kregen we ook een lekker hapje geserveerd, want koken dat kunnen ze wel bij de Kas.  

Kijk nou wat ze bij Hajé hebben: een parkeerplaats alleen voor vrouwen. Daar moest ik natuurlijk parkeren 😉

’s Avonds maakte ik deze lekkere ovenschotel met zoete aardappel, spinazie en mozzarella van Mind Your Feed. In plaats van de kip erdoorheen te doen, aten wij er kippenbouten naast. Lekker!

Quaker verzorgde het ontbijt afgelopen week: elke dag kreeg ik een klein zakje van hun nieuwe cruesli toegestuurd. Dinsdag begon ik mijn werkdag goed met yoghurt, blauwe bessen, cacaonibs en natuurlijk cruesli. Ik word ook helemaal vrolijk van deze toffe bananen theedoek (is van H&M).

Na werk ging ik langs de Turkse supermarkt (waar ook een slager in zit) en ontdekte dat ze kalkoenshoarma hebben. Ik bedacht dat ik een soort van gezonde variant op ‘gewone’ shoarma wilde maken en koos vol volkoren pita’s, deed paprika door de shoarma, maakte zelf een kruiden-knoflook yoghurtsaus en serveerde er tomaat/komkommer/feta bij. Nóg lekkerder dan witbrood en varkensvlees als je het mij vraagt! Tig was het daar trouwens ook mee eens =)

Tig was vorige week met vrienden in Andorra geweest (tax free paradise) en nam de heerlijke geur Decadence van Marc Jacobs voor me mee. Samen met de HEMA gezichtsolie en de bodylotion van Marie Stella Maris (met peper erin) behoort hij tot mijn nieuwe beauty favorieten.

Het liefste sport in ’s ochtends, maar omdat dat deze week niet uitkwam – en omdat ik een retedrukke dag op werk had gehad – besloot ik woensdagavond te gaan. Ik vind de vloer altijd zo leuk in mijn sportschool, echt zo’n American diner stijl (er staan ook bijbehorende krukken).


Kom ik terug van sporten, ligt DIT voor me klaar: taartjes van De Firma Taart. Ze bakken hier zoals het hoort, dus zonder onnodige toevoegingen, maar mét roomboter en suiker. Je verwacht het waarschijnlijk al, dat is dus echt mega lekker. En goed, want Marqt verkoopt het. Mijn favorieten zijn de red velvet taart, de sticky toffee reep en de (healthy!) dadel/kokos/walnoten reep.
Zigje kwam heerlijk bij ons op de bank chillen.

Ziggy kwam na het eten heerlijk bij ons chillen op de bank.

Donderdag was ik bij zó’n leuk event. In samenwerking met Peter Lute organiseerde Peugeot een persbrunch om kennis te maken met de aanwezige mensen.

Alles was waanzinnig mooi aankleed, we kregen heerlijk eten, werden opgemaakt door een visagist en deden ook nog een mini-fotoshoot met een toffe Peugeot 308. Binnenkort meer hierover.

Nog even langs kantoor om de laatste dingen voor Goodfoodlove klaar te zetten. Ik snackte wat super lekkere raw chocolate/hazelnoot/vanille balletjes die ik van Lovechock kreeg, heel lekker! De bril is van Ray-Ban en met het toffe model en spiegelglazen perfect voor wintersport in Italië.

Donderdagavond, alle spullen waren gepakt dus wij luidden onze vakantie vast in met een lekkere Italiaanse wijn. Ken je dat, dat je lippen en tanden paars worden na het drinken van wijn? Als je er een wijndoekje langs haalt is het zo verdwenen, top! Ik heb er vanaf nu altijd een in mijn tas als ik uit eten ga.

Vrijdag stapten we op tijd in de auto om aan het einde van de middag aan te komen in Meersburg aan de Bodensee, waar we 1 nachtje gingen verblijven.

Warm was het niet, maar met een dekentje en een Aperol spritz erbij was het heerlijk toeven op het terras.

Deze te gekke lipstick kreeg ik van L’oreal. Het is een soort fluweelachtige poeder in een hele mooie kleur lila, en heeft een matte finish. Ik ben fan!

Jawel, het is me gelukt: de vissengraatvlecht! Ik wist hoe het moet maar het was nooit eerder gelukt, dus ik was wel even trots 😉

Met mijn grootste kleine vriendin zoete appeltjes maken voor bij het ontbijt. 
Mmmmm hierom hou ik zo van Italië! Gnocchi gevuld met kaas in een saliebotersaus. Dit gaat een heerlijke week worden 😉

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: