Smaak van de week #19 | Cocktails shaken & Sherlocked

0
goodfoodlove

Goooooodmorning! Eindelijk weer tijd voor een nieuwe Smaak van de Week =D In verband met persreizen de afgelopen tijd moesten jullie het doen met mijn Zakynthos reisverslag – ook niet verkeerd toch? Afgelopen week was ik gewoon in Nederland, en heb ik weer een hoop gedaan. Lezen jullie mee?

ontbijt

Maandag begon met thuiswerken met Maaike, want er lag een heeeeeele grote stapel met werk (en die ligt er nog steeds – er komt dagelijks zo veel bij). Dit powerontbijtje was in ieder geval een goed begin van deze drukke dag.

creamy moments

Mijn nieuwste ontdekking: deze zuivelvrije kokosyoghurt van Creamy Moments. Gewoon verkrijgbaar bij de Ap, met €2,99 wel redelijk aan de prijs, maar ik vind het ZO waard. Super lekker =D

tony's chocolonely

Dat zijn de betere snacks tijdens werk 😉 Tony’s Chocolonely stuurde me hun nieuwe smaak ‘melk passievrucht yoghurt’ op. Unaniem goedgekeurd!

rens kroes’s Avonds maakte ik deze bijzonder lekkere visovenschotel uit het boek van Rens Kroes. Ik heb eindelijk alleen deze foto, maar ik denk dat ik het recept toch met jullie ga delen want het was heerlijk =)

emerce

Op het werk hebben we wat interessante marketingtijdschriften liggen. Tijdens mijn pauze lees ik ze altijd graag, zoals deze Emerce.

pastechi

Mmmmm pastechi! De eigenaresse van een kroeg waar we wel eens komen is Antilliaanse, en had speciaal voor mij deze heerlijke pasteitjes gemaakt. Top zo’n lunch!

Dit was zo’n lekker maaltje! Ik had paleo burgers gemaakt: black angus vlees gevuld met een heerlijk avocadomengsel. Een huge salade erbij en smullen maar =D

kat aan tafel

Ziggy vond het zo gezellig bij Tig dat hij onder geen beding van schoot wilde. Haha wat is het ook een scheet

nadia en merijn

Wat een heerlijke foodpost! Nadia & Merijn’s Souk is een lijn van Arabische producten, waarmee je de meest smaakvolle gerechten kan maken. Op de website van Allerhande staat veel inspiratie, zoals Dukkah en Koshari. De dames hebben ook een heel leuk boek:

Goed bezig! Fruit op het werk, en sporten na werk =Dyoghurt barn

Donderdag had ik een bomvolle dag met afspraken in Amsterdam. Ik begon de dag goed met een lekker ontbijtje van Yoghurt Barn, die nu ook op Amsterdam CS zit.

cora amsterdam

Tussen het rennen naar afspraken door, at ik samen met vriendin Char een broodje van Cora. Dit zaakje zit bij tramhalte Prinsengracht op de Leidsestraat, en is een echte aanrader!

Ik ben onderdeel van een tof nieuw project! Voor Let’s Cocktail van Diageo ben ik ambassadeur, wat betekent dat ik komende zomer op diverse festivals laat zien hoe makkelijk je zelf cocktails kan maken. Op het lijf geschreven! Donderdag was de kick-off van dit toffe project, en dat werd gevierd op het dakterras van Spaces in Amsterdam.

sees

Look who’s back! Mijn lieve blogvriendin (en inmiddels mama) Sees van The Lion Kitchen. Ze is ook Let’s cocktail ambassadeur, dus we gaan een leuke zomer tegemoet 😉

mystique

Want na cocktails is het tijd voor… cocktails! Die dronken we bij Mystique, waar ze dus ook idioot lekkere spareribs blijken te hebben.

sportschool

Gymtime again! Hoe tof is deze hoek? Mijn sportschool is ingericht in Amerikaanse 50’s stijl, heel cool.

lidl wijn

Kom ik thuis van sporten, liggen er 3 pakketjes op me te wachten! De eerste was deze Grüner Veltliner die Lidl tegenwoordig verkoopt. De druivensoort staat bekend als citrus- en peperachtig en is lekker fris. Ik vind het een hele lekkere soort, en ben ook benieuwd hoe deze wijn smaakt!

Nog zo’n leuk pakketje! De meisjes van de bloemen stuurde me dit prachtige, fleurige boeket. Ik word altijd zo vrolijk van bloemen =D

cote d'or

Last but not least: de nieuwe chocoladerepen van Côte d’Or met fruit. Er zijn drie smaken: passievrucht, sinaasappel en rood fruit. Ik vind ze allemaal heerlijk, maar kies rood fruit als winnaar. Hoe mooi is onze houten wereldkaart trouwens geworden? Ik heb hem laten maken bij Pinpointyourtravel en ben er echt super blij mee!

salade

Leftover lunch! Altijd lekker

De poezenbeesten waren blij dat ze lekker in de tuin mochten scharrelen. Marley gaf een concert en Ziggy had een pad gevonden. Je maakt nog eens wat mee 😉

freixenet sangria

Vrijdagmiddag 16 uur: wij luiden het weekend in! Freixenet heeft nu ook Sangria op de markt gebracht (rode en witte) en deze viel bijzonder goed in de smaak

Samen met Diana ging ik naar Amsterdam, waar we borrelden en aten bij Café de Paris. Het bleek een ware ontdekking; fijne plek, super goed eten en hele vriendelijke bediening. Hier gaan we vaker heen!

In samenwerking met Amsterdam Open Air heeft het toffe kledingmerk Isabelli afgelopen vrijdag een pop-up store aan de Rosmarijnstraat geopend. Je kunt hier terecht om jouw festivaloutfit te scoren. Dat deden we dus ook 😉

pop-up store

Even een Propercorn momentje 😉 Allerlekkerste popcorn die er is!

Jaaaa festival time! Zaterdag gingen we naar 909 in het Amsterdamse bos. Het was fantastisch weer, dus we childen eerst even in de zon voordat we gingen dansen. Een grote groep vrienden, heerlijk weer en een goede sfeer, het was een top dag =D

Al had ik geen kater na het festival, na mijn zondagochtend sportsessie en een mega eiwitshake voelde ik me extra energiek. Beetje jammer alleen dat ik vandaag niet meer kan lopen van de spierpijn 😉

Olivar

Zondag was het weer ook best heel lekker, dus we streken neer op het terras van Olivar op de Oudezijds Voor. Het eten was zo-zo, maar het was een top plek om lekker mensen te kijken 😉

sherlocked

Dit was ZO leuk! Ik heb echt een nieuwe hobby haha. Van Jel & Nick had ik ‘Sherlocked’ voor mijn verjaardag gekregen, een bekende escape room in Amsterdam. Je wordt meegenomen in het mysterie van de geheime kamer van meneer Berlage, en wordt dan met z’n 4en (max. 6) opgesloten in de kamer. Door middel van het oplossen van raadsels moet je proberen om de deur naar buiten uiteindelijk open te krijgen. Dat lukte ons, en goed ook! We hadden nog dik een kwartier over op de klok. Na onze escape mochten we dus trots (en met een lekker glimhoofd) op de foto. Ik vond het zo tof, en Sherlocked in de Beurs van Berlage is een echte aanrader =D

las tapas

Om het weekend smakelijk af te sluiten, aten we bij Las Tapas in Lelystad. Het was echt zo lekker! Mooi om te zien hoeveel beter ze zijn geworden sinds de opening, nu meer dan twee jaar geleden. Alle gerechten waren smaakvol en zonder gekke poespas, precies zoals tapas hoort te zijn. Een aanrader!
Volg je Goodfoodlove al op: Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin | Pinterest | YouTube

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: