Vlog | Lunchen bij hotspot BAUTZUID

2
baut zuid

Pop-up restaurant BAUT sloot afgelopen maart haar deuren. Het restaurant was in korte tijd een waar begrip geworden en de zaak aan de Wibautstraat zat dan ook steevast vol. Echte fans hoefden niet lang te treuren: kort geleden vestigde BAUTZUID zich op het Stadionplein, in de voormalige Citroëngarage. De komende zes maanden kan je hier terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Ook daarna hoef je BAUT niet lang te missen: chefkok-eigenaar  Michiel van der Eerde keert dan terug naar de locatie op de Wibautstraat met een compleet nieuw restaurant-concept, met een nieuwe naam in een geheel gerenoveerd pand.

baut zuid

Ianna en ik bezochten deze BAUTZUID en we wilden er graag iets anders van maken dan een ‘gewone’ blog. De GoPro ging mee en speciaal voor jullie maakten wij een vlog van onze lunch.

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar wat jullie van de video vinden! Als je het leuk vind mag je een reactie achterlaten in de comments =)

 

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: