VLOG | Permanente eyeliner zetten bij Private Beautician

8
permanente eyeliner

Jaja, mijn eerste echte vlog is een feit! Voor degenen die nu denken dat ik ‘blog’ per ongeluk verkeerd gespeld heb: het is echt vlog 😉 Een vlog is een video blog. Een filmpje dus, waarin ik deze eerste keer meteen iets bijzonders laat zien.

Zoals jullie misschien al eens gezien hebben op mijn Instagram kom ik graag bij Sjoerd Vis om mijn wenkbrauwen te laten doen. Hij is supergoed en maakt echt prachtige wenkbrauwen. Maar hij kan meer 😉 Sjoerd is namelijk ook gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Ik liep al een tijdje met het idee om een permanente eyeliner aan de bovenkant van mijn oog te laten zetten. Ik vind het mooi en draag bijna altijd eyeliner. Zo’n permanente eyeliner is wel veel subtieler dan degene die je met make-up maakt, dus als je een dagje naturel wilt kan dat nog steeds. Het verschil is alleen dat je tussen de wimpers een heel dun lijntje ziet wat ervoor zorgt dat je wimpers er voller uitzien.
  

Foto’s maken is leuk, maar in dit geval leek een filmpje me een veel beter idee. Zo kunnen jullie precies zien hoe het in z’n werk gaat en wat het resultaat is. Benieuwd naar de behandeling en het resultaat? Bekijk hieronder het filmpje.

Hoe vind je de eyeliner geworden? Is het iets dat jij ook zou doen? En wat zeggen jullie, vaker vloggen? Ik vind het in ieder geval heel erg leuk om te doen! Abonneer je op mijn Youtubekanaal en geef een duimpje omhoog als je de video leuk vindt =)

De Facebookpagina van Private Beautician vind je hier. Wil je in contact komen met Sjoerd of een afspraak maken voor een wenkbrauw treatment, permanente make-up of andere behandeling? Laat het me even weten, dan breng ik je met hem in contact.

 

Over de auteur

8 comments

    • Kelly 27 september, 2016 at 23:04 Beantwoorden

      Hi Astrid,
      er staan twee prijzen op de site: een guy liner voor €195 en een eyeliner voor €275. ik denk dat je Sjoerd het beste even kunt contacten om te vragen wat het precies kost =) Ik ben er in ieder geval nog steeds heel blij mee!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: