Ad

Zo ziet een dag uit mijn leven als blogger eruit

4
peijnenburg mini's

Rennen, vliegen, eten… Mijn werkdag als blogger is vooral heel hectisch en druk. En leuk! Laat ik dat voorop stellen =) Omdat jullie Smaak van de Week deze zomer even moeten missen, heb ik iets anders leuks bedacht: ik neem jullie graag mee tijdens een dag uit mijn leven. Letterlijk geen een dag is hetzelfde, en het komt ook wel eens voor dat ik uren achter mijn laptop spendeer. Ik heb geprobeerd een leuke dag uit te kiezen 😉

peijnenburg mini's

Goodmorning! Mijn wekker is nog niet gegaan, maar ik ben wel al wakker. Omdat mijn laptop nog naast mijn bed ligt, pak ik hem erbij en begin ik meteen te werken. Mijn post van vandaag op Facebook en Pinterest zetten, mails beantwoorden en een Instagrampost voorbereiden. Ik vind het zo fijn dat ik letterlijk overal kan werken waar ik wil. Als ik eenmaal lekker bezig ben kan ik zo uren werken en soms vergeten te eten. Gelukkig liggen de mini’s van Peijnenburg binnen handbereik en neem ik er een, in de smaak appel kaneel.

peijnenburg honing

Dit doet me denken aan vroeger, toen at ik graag een plakje ontbijtkoek ’s ochtends. Zo’n mini is op dit moment perfect: het is een lekker klein hapje voor mijn ontbijt: er zitten nog geen 50 calorieën in. Wanneer ik trek heb in iets meer dan een mini, ga ik graag voor een plakje Peijnenburg honing met een beetje roomboter erop. Super lekker, met natuurlijke suikers en het is een goede bron van vezels door de rogge.

yoga quote

Na 1,5 uur ga ik mijn bed uit en fiets ik naar de nieuwe yogaschool; ik heb vandaag een yin yoga les geboekt. Na de les stap ik helemaal zen naar buiten en fiets ik terug naar huis waar ik een lekker ontbijtje voor mezelf maak. Wat kokosyoghurt met banaan, walnoten en honing. Daarna douche ik en maak ik het artikel van morgen af. Ik bewerk de foto’s en zet ze in het stuk, zorg dat alle instellingen voor Google goed staan en check de tekst nog een keer. Dan plan ik het bericht in zodat jullie het de volgende ochtend om 7.30 uur te zien krijgen. Hierna begin ik aan een artikel over een restaurant dat ik nog moet schrijven, en voor ik het weet is het alweer middag.

lunch snckbr

Voor de lunch heb ik bij SNCKBR afgesproken met een zakenrelatie van een PR bureau. We eten een lekkere wrap, praten over leuke toekomstige samenwerkingen en daarna besluit ik te blijven zitten om hier verder te werken.

peijnenburg mini's

Chaoot als ik ben, bedenk ik me ineens dat ik nog wat wassen moet draaien. Ik race naar huis en ga aan de slag. Als mijn was aan de lijn hangt en mijn werk van vandaag erop zit, geef ik mijn katten nog een knuffel en spring ik op de fiets richting Nicky. We koken samen vanavond, en aangezien we nog boodschappen moeten doen en ik trek heb (geen goede combi), eet ik op de fiets de mini ontbijtkoek op. Even lekker, zo’n klein tussendoortje. Heel handig ook dat ze per stuk verpakt zijn, want ze kunnen zo mee in mijn tas. We shoppen onze boodschappen bij elkaar en gaan daarna thuis aan de slag.

bowl recept

Nick heeft een heerlijke healthy bowl bedacht, dus ik maak er wat mooie foto’s van en schrijf direct het receptje op zodat ik het morgen kan uitwerken. Na het eten kletsen we nog gezellig en dan ga ik richting huis. In bed kijk ik nog een aflevering van Pretty Little Liars (mijn nieuwe verslaving) en ga daarna slapen. Morgen weer een nieuwe dag!

En, ziet mijn dag er heel anders uit dan de jouwe, of lijkt het er misschien wel een beetje op? Laat gerust een reactie achter, vind ik leuk! Tip: de mini’s van Peijnenburg waar ik in dit stuk over schrijf zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Als je er bent, kijk dan eens goed rond in het schap, want daar liggen ook de ontbijtkoek met 100% honing (fijn als je op je suikers let), glutenvrij en biologisch. De mini’s die ik graag meeneem zijn er in de smaken naturel, appel kaneel en parelkandij (lekker!).


image polls

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Peijnenburg

Over de auteur

4 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: