Zwoele zomeravond | Spaans eten bij Manzano

0

Liefde voor lekker eten zit bij mij in de familie. Mijn neef en zijn vriendin zijn net zulke foodlovers als mijn vriend en ik, dus we gaan graag met ze uit eten. Amsterdam blijft wat leuke en lekkere restaurantjes betreft favoriet en we eten allemaal graag tapas. Een week of twee terug was Manzano aan de beurt, een Spaans restaurant met een knusse binnentuin en uitgebreide tapaskaart.

Untitled

We kozen onder andere voor Albingondas, Calamares, Gambas al ajillo, Huevo rellenos en Tarta de qeuso. We dronken er een heerlijke Sangria van Cava bij, om de Spaanse sfeer compleet te maken.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Tijdens het schrijven van dit bericht kwam ik er tot mijn verbijstering achter dat Manzano sinds 4 augustus gesloten is. Ik heb gebeld om het te checken en inderdaad: Manzano bestaat niet meer, er komt een Asiatisch fushion restaurant voor terug. Wat zonde van dit fijne restaurant!

Omdat je gelukkig op veel meer plekken in Amsterdam lekker tapas kunt eten heb ik een goedmakertje. Hierbij de links naar een paar lekkere tapas restaurantjes en… een recept van Cava Sangria!

Pata Negra (2 zaken in Amsterdam, die in Oost heeft een heel gezellig terras)

Jottum (in een knus straatje in de Jordaan)

Restaurant Olijfje 

Vamos a Ver

Het Cava Sangria recept

Ze bestaat dan wel niet meer, maar ik wil Manzano toch een beoordeling geven.

Good: ♥♥♥♥♥

Food: ♥♥♥♥

Love: ♥♥♥♥

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

gezond ontbijt

Wil je dit bewaren? Klik hier om te printen =)