Exclusieve masterclass voor Goodfoodlove lezers in de nieuwe Nespresso Boutique

2
kelly camfferman

Een lekker kopje koffie: het is bijna niet weg te denken uit ons dagelijkse leven. Nederlanders drinken gemiddeld zo’n 2,4 koppen koffie per dag en staan daarmee boven aan de lijst van biggest coffie drinkers volgens Quartz.

where-the-world-s-biggest-coffee-drinkers-live_mapbuilder-2

Bron: Quartz

Sinds jaren is er nog maar 1 soort koffie die er bij ons inkomt (op bonenkoffie na, maar daar drinken we het te weinig voor) en dat is Nespresso. Ik vind de koffie heel erg lekker, er is veel keuze aan smaken, het apparaat ziet er mooi en stijlvol uit en een kopje koffie is zo gezet. De koffiecups zijn natuurlijk online te bestellen, maar het is eigenlijk veel leuker om naar één van de winkels te gaan. En laat dat nou precies zijn waar deze leuke winactie over gaat…

Boutique-Heiligeweg-voorzijde

Eind vorig jaar opende Nespresso een mooie nieuwe Boutique aan de Amsterdamse Heiligeweg (vlakbij de signatureshop van Le Creuset). Om dit te vieren, en om jullie verder mee te nemen in de wondere wereld van koffie, mag ik samen met 4 lezers (die allemaal iemand mee mogen nemen) een Masterclass bijwonen die gegeven wordt door een koffieconnaisseur van Nespresso. Hoe gaaf is dat?!

Waar we ons bakkie leut vroeger gedachteloos achterover gooiden, zijn we er nu veel bewuster mee bezig. Wat voor koffie drink ik, wat proef ik, welke smaakelementen vind ik lekker, waar komen de bonen vandaan en hoe zijn ze gebrand, etc. Allemaal dingen die interessant zijn om te weten te komen, en die je nóg meer laten genieten van je favoriete drankje. En dat zijn precies de dingen die we tijdens de Masterclass gaan leren – en proeven!

Boutique-Heiligeweg-binnenkant1

Waar & wanneer?

De Masterclass vindt plaats op maandag 14 maart om 19.00 uur, Heiligeweg 21-25 Amsterdam

Hoe maak je kans?

Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom jij ab-so-luut aanwezig wil zijn bij deze toffe Masterclass. Als je het bericht deelt via Facebook, Instagram of Twitter vind ik dat te gek, en maak jij ook nog eens meer kans. Je hebt tot 10 maart 17.00 uur de tijd om te reageren en de winnaars krijgen die avond persoonlijk bericht. Let op: vul je e-mailadres in, en zorg natuurlijk dat je beschikbaar bent de 14e.

Tot snel hoop ik! Ik kijk uit naar de Masterclass met 4 (+ aanhang) van mijn lezers, leuk om jullie te ontmoeten dan!

Over de auteur

2 comments

  1. Vincent speur 2 maart, 2016 at 15:15 Beantwoorden

    Natuurlijk wil ik als bonenkoffie liefhebber me laten verleiden door de ins en outs van Nespresso, what else! En een masterclass met cupjes? Ben zeer nieuwschierig

  2. Eline van Bemmel 2 maart, 2016 at 10:25 Beantwoorden

    Whoehoe, wat een gave actie. Ik en mijn vriendin Anne zijn verslaafd aan koffie en aan Nespresso! Haha, de aanwezigheid van een Nespesso-apparaat op onze hotelkamer gaf zelfs de doorslag voor onze hotelkamer in Antwerpen voor NYE. Heel erg leuk om dan zo’n Masterclass te kunnen volgen. Nu maar heel hard duimen!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

yoepz

De lekkerste kip & kreeft bij Yoepz

Dat je alleen kreeft kan eten in een poepchique restaurant is allang achterhaald: tegenwoordig siert het schaaldier zelfs de menukaart van menig eetcafe. Over de ...