Foodies | op de cover

0

Een tijdje terug deed ik mee aan een Facebookactie van Hello Fresh. Je moest aangeven waarom  jij een jaarabonnement op Foodies magazine wilde winnen, en ik antwoordde dat ik een echte foodlover ben en mijn liefde en inspiratie voor eten met een hele leuke groep mensen uit de Foodlovers Facebookgroep deel. Wat denk je….? Ze vonden mijn reactie heel leuk en ik won!

Ik was natuurlijk superblij, want nu valt er elke maand een exemplaar van dit onwijs leuke magazine op mijn mat.

Toen ik begin juni Taste of Amsterdam bezocht kon je een coverfoto van Foodies laten maken. Dit hebben we natuurlijk gedaan en dit is het resultaat!

foodies cover

Leuk is ie he 😉

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: